2777
2789
عنوان

حرکت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 32 پست
نگران نباش همین که تو طول روز چندتا حرکت داره خیالت جمع باشه .

مرسی گلم.یسوال دیگه:یوقتایی یه قسمتِ شکمم مثِ نبض منظم میزنه تو نی نی سایت زده ک بچه داره سکسکه میکنه ولی دکتر گف رگِ شکمته.شما اینجوری نبودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم.یسوال دیگه:یوقتایی یه قسمتِ شکمم مثِ نبض منظم میزنه تو نی نی سایت زده ک بچه داره سکسکه میکن ...

موقعی که سکسکه میکنه زیر دلم همش میپره .

💖اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💖 

جاش تنگ شده طفلی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

طبیعی فقط یدونه ریز نبض مانند میزنه علام وجودمیکنه فقط 😁نگران نباش من هرموقع میبینم نیس بلوزمو میدم بالا سردش میشه یه جا جمع میشه 😉

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
طبیعی فقط یدونه ریز نبض مانند میزنه علام وجودمیکنه فقط 😁نگران نباش من هرموقع میبینم نیس بلوزمو میدم ...

وای خدا 😍😍😍😍

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
خخخ عزیزم من کلی خرما و شیرینی میخورم حرکت میکنه خخخخ

بستنی روهم امتحان کن تو خوردن شیرینی جات زیاد طول میکشه تکون بخوره سردش بشه یه ثانیه ای خودشوجمع میکنه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
شهر ما هم کوچیکه عزیزم ولی زنگ‌نمیزنه اییییش برم دکترتا بکوبونم تو سرش خخخ

😁😁😁😁😁 دکتر من زنگ بزنه ور ندارم زنگ میزنه مادرشوهرم 😭 کلا سونوگرافیو آزمایشو نمیخواستم برم هردفعه زنگ زد مادرشوهرم مادرشوهرم منو برد خودشم پولشو حساب کرد. به دکتره بگو شمارشو بهت بده شاید یه وقت کار فوری داشته باشی خوب.