2821
2789

کوفتم نداریم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من پراید دارم راضی هم هستم بهترین ماشینه واسه تهران بنزین رو بو میکنه باکمو پر میکنم تا سه هفته میچرخم به زور تموم میشه فقط واسه مسافرت پیشنهاد نمیکنم

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس

وای اسم ماشین کوییک اومد یاد جریان دوستم اوفتادم میخاست پراید بخره پولش کم بود بود با یه پسره ای دوست شد گفت عاطفه خانوم پراید چیه برات کوییک میخرم هیچی کوییک ک براش نخرید هیچی تازه سه میلیون هم از پولش خورد   

ما میخوایم ثبت نامی بخریم بین کوییک و تیبا و ساینا موندیم .

یکی میگ ساینا توش صدا میده وقتی دور موتور بالاس 

یکی میگ تیبا بعد از ی مدت تو خرج میوفته 

یکی میگ کوییک ماشین نرمی نیست

اه واقعا گیج شدیم 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

کوئیک و تیبا و پراید همه شون از نظر موتور تقریبا شبیه ن ،ظاهر شون یه خورده فرق داره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
سلامتی دارید؟

کامل نه

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز