2821
2789
داداشم داره راضیه..فقط میگه یکم کم جاس البته داداش من یک و نود و سه قدشه ها😂یکم هم پره

عزیزم راضین از خود ماشین ؟ مصرف بنزینش چطوره؟ حالا به جز کوچیک بودنش میخوام بدونم کلا خود ماشین چطوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ نگو داغ دلم تازه میشه میخواستیم پراید بخریم شد نود میلیون حریفش نشدیم هیچی دیگه ماهم مث شما میخوایم کوییک ثبت نام کنیم

کوییک همون هاچ بک سایناس عزیزجان

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
دوستان من کوییک و گفتم ساینا یا پرایدا نگفتم🌹🌹

اخه کدوم ابلهی کوییک میخره پول اضافه همون پراید بگیر دیگه میخوای پول قالب اتاق بدی؟؟؟البته منظورم استارتر عزیز نیست ابلح کلی گفتم استارتر ماهه😍😀

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس

وقتی مجبور باشی روزی ۷ تا قرص بندازی یعنی سلامت نیستی

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
ما داریم راضی ایم . صندوقش کوچیکه صندلی های عقبشم از پراید بزرگتره ولی از پژو پارس کوچیک تر . راستی ...

برا ۴ نفر چطوره؟؟

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
الان قیمتشاشون چجوریه.ماساینا داریم والا راضیم

نمیدونم چون میخوایم پیش فروش کنیم فقط قیمت اولیه رو میدونم 

توی دور موتور بالا صدا نمیده؟

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
خوبه . ما دونفریم . ولی خب تصور کن دیگه عقبش یکم از پراید بزرگتره

اره میدونم میگم صندوقش جا داره هس مثلا برا سفر این ماشین مناسب هس برا ۴ نفر

ماهم دونفریم خدارو چ دیدی ی وق دوتا دیگه بهمون اضافه شدن الان ک منتظر اولیم دعا کنین جواب مثبت بگیرم😍

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز