نمیدونم چون میخوایم پیش فروش کنیم فقط قیمت اولیه رو میدونم توی دور موتور بالا صدا نمیده؟
نه عزیزم مال ما خوبه..بنظرم متاسفانه اینم شانسیه انگار.اخه اول دوست شوهرم خرید.مال اون چن تاایراد داشت.البته اوایل ساختش بود تقریبا.انگار که دستشون راه نیوفتاده هنوز😂ولی مال ما مثلا همه چیش خوب بود دروغ نگم تسمه اش صدا میداد تو بارون..ولی الان مشکلی نداره خیلیم دوسش داریم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره میدونم میگم صندوقش جا داره هس مثلا برا سفر این ماشین مناسب هس برا ۴ نفر ماهم دونفریم خدارو چ دی ...
ان شالله مثبته عزیزم . اوه تا اون موقع ک بچه ها بزرگ بشن و وسیله هاشون زباد ان شاالله عوض میکنین . راستش من شوهرم تو صندوق باند گنده گذاشته . بعد با خواهر شوهرم اینا ک اونا سه نفر بودن رفتیم مسافرت دو تا ساک ما و دوتا ساک اونا داشتن جاشد . ولی فک کنم با باند چمدون بزرگ جا نشه متوسط و ساک جا میشه
از وقتی باردار شدم دیابت بارداری گرفتم عفونت بارداری گرفتم تیروئید داشتم و دارم سرما خوردگیه افتاد به جونم دو روزه
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤