2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار یکی از فامیلامون میخاس ب یکی ک سرطان داش دلداری بده گف باباااااا مامان فلانی ام همین مریضیو داش بعد اونی ک سرطان داش با ذوق گف چیشد خوب شد؟ فامیلمون گف ن دیگه مرد  ی لحظه یاد این افتادم با تاپیکت

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

من از ترس نمیتونم برم دراز بکشم نشستم رو مبل و دارم صلوات میفرستم تو رو خدا دعا کنین برای تهرانی ها

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

گلم سال ۹۵ بود همون ک کلی پس لرزه هم داشت

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

اخ گفتی یادم افتاد چ صدای ترسناکی هم داشت

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
حرفت ارامش ميده حداقل به خانوماي باردار خدا خيرت بده 

واقعا من اول فکر کردم بچم داره لگد میزنه

منو می لرزونه

بعد گفتم زلزله 

تازه بعدش شوهرم پاشد مارو برو تو چهار چوب در .

قلبم هزار تا میزد 

شوهرم مبگعت صدای قلبتو میشنوم 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

قسمت پس لرزه هاشو ک گفتی خراب کرد کارو  

اصلاحش کنم:

اون شب پس لرزه هاش انقدر کم بود ک اصلا حسش نمیکردی...

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
ی بار یکی از فامیلامون میخاس ب یکی ک سرطان داش دلداری بده گف باباااااا مامان فلانی ام همین مریضیو دا ...

حالا این دومیه چی شد

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

دقیقاااااا یاد تو افتادم

با یک بچه مامان اومد خونت

شبش رفتیم خونه داداش لوستر تکون تکون میخورد😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔