من همه علائمم به پسر میخوره ولی غربالگری اول گفت جفت خیلی پایینه قطعی نمیتونم بگم ولی بیشتر شبیه دختره به نظرتون اعتماد کنم جای خیلی معتبری هم رفتم یعنی دختره؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه برای ایشون و خلیا صدق کنه البته اگه سنوگرافی خوب رفته باشن بعیده ، خواهرم به اصرار خاهرشوهراش فرستاده بودنش پیش یکی ک اصلا مریض بوده خودش دیگه مهارتش بماند
به علایم نیست چون واکنش بدن هرکسی به بارداری با شخص دیگه متفاوته ان تی احتمال خطاش بیشتره جنسیت شونزدهم ببعد مشخص میشه به من ان تی نگفت جنسیتو عکساش هم بی کیفیت بود با اینکه خصوصی بود و کلی هزینه دادم را اصرار خودم گفت احتمالا پسره شایدم هم بند نافشه که بین پاهاشه منم منتظر انو مالیم و جنسیت خیلی برام مهمه چون دوتا هم دختر دارم
منم بچه اولمه ولی چون پدر نداشتم دوست دارم پسر باشه پشتم باشه با این خانواده ای که شوهرم داره،ولی در مرحله اول انشالا سالم باشه ولی خب آدم حساس میشه بدونه زودتر