2777
2789
عنوان

842 بازدید | 20 پست

من همه علائمم به پسر میخوره ولی غربالگری اول گفت جفت خیلی پایینه قطعی نمیتونم بگم ولی بیشتر شبیه دختره به نظرتون اعتماد کنم جای خیلی معتبری هم رفتم یعنی دختره؟؟؟

حالا چیزی نخر صبر کن تا آنومالی دقیق بهت میگه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه علائم جنسیستو مشخص میکنه؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مگه علائم جنسیستو مشخص میکنه؟

خوب در مورد ایشون نظری ندارم ولی خواهرم همه علائمش مثل مامانم سر پسراش بود ولی ان تی گفت دختره مامانم گفت هیچی نمیخرم سیسمونی بچت پسره

انومالی گفت پسره ...

ممکنه برای ایشون و خلیا صدق کنه البته اگه سنوگرافی خوب رفته باشن بعیده ، خواهرم به اصرار خاهرشوهراش فرستاده بودنش پیش یکی ک اصلا مریض بوده خودش دیگه مهارتش بماند

به علایم نیست چون واکنش بدن هرکسی به بارداری با شخص دیگه متفاوته ان تی احتمال خطاش بیشتره جنسیت شونزدهم ببعد مشخص میشه به من ان تی نگفت جنسیتو عکساش هم بی کیفیت بود با اینکه خصوصی بود و کلی هزینه دادم  را اصرار خودم گفت احتمالا پسره شایدم هم بند نافشه که بین پاهاشه منم منتظر انو مالیم و جنسیت خیلی برام مهمه چون دوتا هم دختر دارم

ممکنه برای ایشون و خلیا صدق کنه البته اگه سنوگرافی خوب رفته باشن بعیده ، خواهرم به اصرار خاهرشوهراش ...

من رفتم پیش دکتر امانی خمین که میگن دستگاهش حرف نداره واسه همه رو هم قطعی میگه تو ۱۲ هفته ولی مال منو احتمال داد

منم بچه اولمه ولی چون پدر نداشتم دوست دارم پسر باشه پشتم باشه با این خانواده ای که شوهرم داره،ولی در مرحله اول انشالا سالم باشه ولی خب آدم حساس میشه بدونه زودتر

به علایم نیست چون واکنش بدن هرکسی به بارداری با شخص دیگه متفاوته ان تی احتمال خطاش بیشتره جنسیت شونز ...

انشالله پسره...برات از ته قلب دعا کردم.

دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!