2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 334429 بازدید | 783 پست
ان شاالله که همینطور باشه ولی خیانت جنسی که مزه یه زن دیگه رفته زیر زبونش باید خیلی مواظب باشی دوبار ...

با این حرفت موافق نیستم خیلیا قبل از ازدواجم روابطی داشتن اما به ازدواجشون متعهد موندن 

راستش من نباید مواظب باشم من فقط باید خوب باشم چون اگه همسرم دوباره خطا کنه به قیمت از دست دادن من و دخترشو آبروشو نصف سرمایش تموم میشه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا نمیتونم ببخشم خدای نکرده من بودم بار اول میرم نه حس عاطفیش رو میتونم بپذیرم و نه جنسی حس ...

آره تصورشم سخته اما گاهی آدم قدرتشو پیدا میکنه یه فرصت فقط یه فرصت به زندگیش بده

شما خیلی عاقل و صبوری  بهترین تصمیم رو گرفتی چون با طلاق این وسط یچت پرپر میشد من خالم طلاق گر ...

ممنونم عزیزم واقعا الان حالم بهتره و زندگیمم بهتر شده

آره تصورشم سخته اما گاهی آدم قدرتشو پیدا میکنه یه فرصت فقط یه فرصت به زندگیش بده

خدا بهت توان بده ان شاالله

من بودم نمیتونستم دوستم

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
درسته اما بهتره اینقدر دقیق از احساسمون نگیم‌.چون شاید استاتر کمی بهشیده باشه ک با خوندن این نظرات ...

ممنونم به فکر منی ولی شکر خدا الان حال دلم خوبه و بخشیدمش

الهی همیشه زندگیت غرق خوشبختی باشه بهش فکرم نکن

فدات شم شما هم همینطور

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
مطمئنم میتونی فقط یه فرصت به زندگیت بده

الان ۳ سال از اون جریان گذشته من ظاهرا بهش فرصت دادم اما هنوز کنایه اطرافیانو ک میشنوم درباره همون موضوع پشیمون میشم برگشتم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
الان ۳ سال از اون جریان گذشته من ظاهرا بهش فرصت دادم اما هنوز کنایه اطرافیانو ک میشنوم درباره همون م ...

خوب نباید از اول میزاشتی اطرافیان بفهمن حالا هم که فهمیدن نباید بهشون رو بدی هروقت هر کی هرچی گفت بگو هیچکی از آینده خودش خبر نداره هیچکیم بی گناه نیست من به همسرم اعتماد دارم

خوب نباید از اول میزاشتی اطرافیان بفهمن حالا هم که فهمیدن نباید بهشون رو بدی هروقت هر کی هرچی گفت بگ ...

میدونی چجوریه مشکل اینه ک من بهش اعتماد دارم اما اون بهم نداشت وکلی جریان و...حتی تا مرز طلاق رفتم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡