2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 334482 بازدید | 783 پست
عزیز دلم میدونم الان خودت لهی اما خواهشا به تجربه من عمل کن گرفتن حق طلاق یا خونه و.. تضمین بزرگیه ...

حتما...مرسی که انقدر خوبی...عشق هرگز کافی نیست رو هم حتما بخون ،پی دی اف اش رو دارم خواستی واست میفرستم شما هم اگه پی دی اف کتاب داری زحمت بکش واسم بفرست 

حتما...مرسی که انقدر خوبی...عشق هرگز کافی نیست رو هم حتما بخون ،پی دی اف اش رو دارم خواستی واست میفر ...

ممنونم عزیزم من پی دی افش رو ندارم اما این آدرس سایتیه که همه کتابای گلسر رو داره

http://www.sayehsokhan.com/default.aspx

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم من پی دی افش رو ندارم اما این آدرس سایتیه که همه کتابای گلسر رو داره https://www.sayeh ...

خیلییی ممنونم ازت، ما تو این سختی قطعا رشد میکنیم خواست خداست همه چیز رو به خودش بسپاریم فقط...برات بهترینهارو از خدا میخام که انقدر انسانی و قلب و روحت پاکه....لطفا توام دعام کن عزیزم بهش خیلی احتیاج دارم. موفق باشی عزیزم 

خیلییی ممنونم ازت، ما تو این سختی قطعا رشد میکنیم خواست خداست همه چیز رو به خودش بسپاریم فقط...برات ...

از ته دلم برات دعا میکنم خدا بهترینارو برات بخواد

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
ممنونم

سلام عزیزم برات ناراحت شدم ..امیدوارم خدا دلمون رو اروم کنه ازت راه چاره مبخام ..منم شوهرم خیلی کم باهام رابطه داره .. همیشه سرده و ... ب رفتاراش مشکوک شدم. دوبار گوشیو گزاشتم رو ضبط . و گزاشتم تو ماشینش مطمعن شدم داره خیانت میکنه.. شبی ک ب صدا گوش دادم  و دعوامون شد خیلی کتکم زد .. طوری ک برای زنده موندن دویدم تو اتاق دوتا بچم .. من قبلا ک بچه نداشتم هم بهم خیانت کرد ولی بخشیدمش  اینبار نمیدونم چکارکنم بخان طلاق بگیرم مادرم پشتم نیست و مخالفه با دوبچه برم خونش .. کتکا فحشا خیانتا دیوانم کرده .. و میدونم اگر بمونم باز تکرار میکنه .. خسته و داغون و کلافه ام .. برای پرونده طلاق هزینه میخاد؟باید اول چکارکنم ک لااقل بترسه و حق طلاق و حق حضانت بچه هامو داشته باشم .لطفا رراهنماییم کن 

خدایا مواظب فرزندانم باش نفس من به نفسهای اونا بنده..خدایا شکرت
نه وقتی داره خیانت میکنه با من خوبه وقتی نداره بد الان خوبه داره 8 نفر هم هستن میدونم امروز بهم خیان ...

شما بی نهایت صبور و خونسردی، خدا به دلت آرامش بده

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
میدونم خودشم همینو میگی همش میگی جبران میکنم درستش میکنم من از دستت نمیدم

ان شاالله که همینطور باشه ولی خیانت جنسی که مزه یه زن دیگه رفته زیر زبونش باید خیلی مواظب باشی دوباره تکرارش نکنه چون احتمالش زیاده، کلا آدمای خاین وقتی گیر میفتن کلی قول و قسم و آیه میخورن ولی وقتی بعد یه مدت همه چی آروم شد و به ساحل نجات رسیدن بازم کارشون رو تکرار میکنن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
شما بی نهایت صبور و خونسردی، خدا به دلت آرامش بده

آدم شده دیگه خیانت نمیکنه تمام وقتشو با منه تا آخر شب تعریف میکنه هر کسم اس بهش میده این ج نمیده خطاشم میخواد عوض کنه

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
آدم شده دیگه خیانت نمیکنه تمام وقتشو با منه تا آخر شب تعریف میکنه هر کسم اس بهش میده این ج نمیده خطا ...

خیلیم عالی ولی همینکه میدونی شوهرت بغل یکی دیگه خوابیده و هنوزم باهاش خوبی خیلی تحمل بالا میخواد

خیلیم عالی ولی همینکه میدونی شوهرت بغل یکی دیگه خوابیده و هنوزم باهاش خوبی خیلی تحمل بالا میخواد

آره خوب خدا نصیب هیچ کس نکنه مامان خودش میگه دخترم همچین چیزی قبول نمیکنه چطور تحمل کردی

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
آره خوب خدا نصیب هیچ کس نکنه مامان خودش میگه دخترم همچین چیزی قبول نمیکنه چطور تحمل کردی

خدا به دلت شادی بده همیشه