2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 334483 بازدید | 783 پست

من اصلا نمیتونم ببخشم

خدای نکرده من بودم بار اول میرم

نه حس عاطفیش رو میتونم بپذیرم و نه جنسی

حس اینکه با کسی رابطه داشته و با همون  بدن میخواد بیاد سمتم حالمو به هم میزنه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به دلت شادی بده همیشه

مرسی خواهری

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

شما خیلی عاقل و صبوری 

بهترین تصمیم رو گرفتی چون با طلاق این وسط یچت پرپر میشد من خالم طلاق گرفت واقعا بچه هاش له شدن

امیدوارم همینطور که شما از خطای شوهرت گذشتی خداجونم از خطاهات بگذره و بهترین درجه رو بهت بده و تو قیامت سربلندت کنه

لطفا شوهرتم اگر می تونی ببخش به خاطر خودت البته گفتنش آسونه خودم زنم می دونم 

خوب بودیم ولی اون احساس تنهایی میکرده اتفاقی طی یه شیطنت با یه خانمی آشنا میشه و کم کم پیش میره مشاو ...

ببخشید عزیزم یه سوالی داشتم

خسته ام مثل زمانی که نیستی ، آه که تو همیشه همانی که نیستی...

تقریبا شش ماه پیش خواهرشوهرم شروع کرد به تعریف کردن از یکی از دوستاش پیش شوهرم،من واکنش نشون ندادم زیاد کلا از دوستاش پیش خانواده زیاد تعریف میکرد،یه روز شوهرمو کشید کنار اروم باهاش صحبت میکرد که دوستم فلان چیز درموردت میگه،من حرفاشونو شنیدم و به شوهرم گفتم لطفا بهش تذکر بده که اینکارو نکنه،شوهرم گفت تو خانواده ما عادیه،که الیته اینطور هم هست یعنی تو خانوادش زیاد دیدم،خلاصه بعد چند روز از دوباره به شوهرم پیام داد که دوستم فلان حرف در موردت میزنه،و من باز بهش گفتم تذکر بده و بعد چند روز خواهرشوهرم عکس شوهرمو فرستاده بود برا شوهرم که شکلک روش بود به شوهرم گفتم این چیه گفت دوست خواهرم درستش کرده خواهرم فرستادتش برام(شوهرم عکس قایم کرده بود من نبینم به صورت اتفاقی دیدمش گفتم چرا گفت چون میدونستم رو این مسئله حساسی)حالا به نظر شما من حساسیت زیادی نشون دادم؟ اخه به نظر من همه چیز همینطور شروع میشه،

تقریبا شش ماه پیش خواهرشوهرم شروع کرد به تعریف کردن از یکی از دوستاش پیش شوهرم،من واکنش نشون ندادم ز ...

من جای شما باشم چون به شوهرتون تذکر دادید که به خواهرش بگه در هر حال گفته یا نگفته ولی کارشون که لوس بازیه و یک مرد متاهل نباید رو بده به کسی که عکسشو به صورت شکلک در بیاره جای شما بودم با تماس تلفنی و بصورت درد و دل و اینکه حالشو بگیری به صورت ظاهری خودت رو از شرایط زندگیت توی خونه ناراضی نشون بدی و به قول معروف سرش نق بزنی تا دیگه پاشو از گلیمش دراز تر نکنه

من جای شما باشم چون به شوهرتون تذکر دادید که به خواهرش بگه در هر حال گفته یا نگفته ولی کارشون که لوس ...

شوهرم به خواهرش تذکر داده بود یه شب خواهرش زنگ زد به شوهرم گفت دوستم عاشقت شده بعد موند میخنده،شوهرم تلفنو قطع کرد اما من دیگه شنیده بودم خیلی ناراحت شدم و با خواهرشوهرم دعوا کردم گفت من دیدم حساسی خواستم باهات شوخی کنم ولی تو بی جنبه ای

من جای شما باشم چون به شوهرتون تذکر دادید که به خواهرش بگه در هر حال گفته یا نگفته ولی کارشون که لوس ...

نمیدونم چیکار کنم از یه طرف میترسم پافشاری کنم و بدتر بشه چون میدونم شوهرم اهل این چیزا نیست میترسم بهذصورت ناخوداگاه سمت اینچیزا بکشمش،از یه طرف هم رفتاراشون مونده تو دلم به خصوص که بعد این اتفاق به شدت شوک عصبی بهم وارد شد و یه مدت زیادی مریض بودم

من اصلا نمیتونم ببخشم خدای نکرده من بودم بار اول میرم نه حس عاطفیش رو میتونم بپذیرم و نه جنسی حس ...

درسته

اما بهتره اینقدر دقیق از احساسمون نگیم‌.چون شاید استاتر کمی بهشیده باشه ک با خوندن این نظرات باز متنفر میشه..

خواهشا دوستان اینجور نظرات نزارین

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

نمیدونم چیکار کنم از یه طرف میترسم پافشاری کنم و بدتر بشه چون میدونم شوهرم اهل این چیزا نیست میترسم ...

ببخشید چه خواهر شوهره پررویی داری،در صورتیکه این جور کارها رو ادامه داد با مادرشون یا خواهر شوهر دیگر یا برادر شوهر مطرح کن

ببخشید چه خواهر شوهره پررویی داری،در صورتیکه این جور کارها رو ادامه داد با مادرشون یا خواهر شوهر دیگ ...

اره این خواهرشوهرم خیلی پرروه،شاید با اون یکی خواهرش صحبت کنم خیلی ادم منطقیه