ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم مطمئنا ازمون داره فقط شاید بخاطر کرونا تعویق بیفته چون اموزش وپرورش نیرو کم داره...یکماه بعد ازمون نتایج اولیه دوبرابریا سه برابر ظرفیت میاد برا مصاحبه یکماه بعدشم نتایج نهایی قبولی میاد...هرسال دفترچه اش تغییر میکنه که چه رشته هایی پذیرش داره ولی اگه میخوای تقریبا بفهمی برو سایت سازمان سنجش قسمت ازمون های استخدامی دفترچه های راهنمای سال های قبل دانلود کن ببین چه رشته هایی میخواد منابع کتابهایی هم که باید بخونی نوسته مثل ازمون کارشناسی ارشد باید منابع ارشد رشته ات بخونی سطح امتحانش متوسطه فک کنم در حد ارشد یه کم اسونتر باشه...رشته تحصیلیت بگو شاید بتونم راهنماییت کنم
اگه قسمت بشه قبول شم شروع کارش میوفته به مهر ۱۴۰۰ آره؟؟؟؟ بعد ی چی دیگه تو ثبت نام آزمون آیکون خانو ...
بله
اره سهمیه های ایثار گری داره
مثلا ی شهری در مجموع 5 نفر معلم کامپیوتر میخواد ممکنه سهمیه این 5 تا رو توزیع کنن بزنن 3 نفر ازاد 1 نفر ایثار گری، 1 نفر سهمیه 5 درصد، ممکن هم هست اینکارو نکنن همه ی 5 نفر تو ازاد باشه البته بعیده