2777
2789

چه چیزایی میتونی یاد بدی؟🤔

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوش دعوا کنید ناز کردن یادش بدید جای گاز گرفتن و نزدن بچه های دیگه فعلا تا ۱ سالگی همینا بسته

فقط مورد اولیت🤦‍♀️😂

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

عزیزم نه ماهه زیاد تاثیر نمیزاره یادگیریش چون بچه هنوز کوچیکه ولی میتونی براش یه شعر انتخاب کنی و همیشه براش اونو بخونی من برا دخترم همین کارو کردم و الان ک چهار سالش شده هنوز اون شعر رو میخونه و اینکه از همون یک سالگی بهش رفتار های خوب رو یاد دادم و برای انجام اونا جایزه درنظر گرفتم مثل یدونه شکلات الان وقتی به بقیه کمک میکنه میاد میگه مامان من کار خوب کردم و من و باباش دست میزنیم براش اونم تعظیم میکنه و میره 

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
چشم حتما این رو انجام میدم ، مررسی

عاره گلم خیلی خوبه و من به چشم تاثیرش رو دیدم .و حتما از یک سال و نیم به بعد بهش احترام گذاشتن رو یاد بده جوری ک هیچوقت نه به مادر پدر خودت و نه پدر شوهر مادر شوهرت حتی با اخم نگاه نکنه این خیلی مهمه بعد تر هم میتونی هر وقت زبونش خوب راه افتاد انگلیسی تمرین کنی دختر من از سه سالگی شروع کردم زبان رو بهش کم کم یاد دادم خودم براش شعر انگلیسی خوندم الان چن تا شعر انگلیسیی هم میتونه بخونه

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤