2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این ی مورد کنارتم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خانوما میشه کمکم کنین یه پسری اومده درخواست دوستی داده همش گیر داده اهل کجایی؟

بگو اهل بیابونم وسط بیابون چادر زدم

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

وای اره یعنی من تو این دوسال عادت کردم ولی همش فک میکنم چجوری به اینا عادت کردم !!!!!گاهی تاپیکا رو تو خونه برا مامانم میگم کپ میکنه 

مثلا دختر ۱۸ ساله شوهر کرده بچه هم داره یا گریه میکنه که خدا بهم بچه نمیده 😐

یا مثلا انتطار دارن دوستی با هر پسرییییی تهش ازدواج باشه 

خیانت میشه بهشون فوری نی نی سایت تاپیک میزنن

و..... کلی چیز دیگه 😂😂🔫🔫

ولی سایت باخالیه دوسش دارم با همه ایناش😂😍

نیاز نیست از خونت بیرون ببری و چیزای عجیب ببینی اینجا آلیس میشی و به سرزمین عجایب میری

دقیقا من دیروز یه تاپیک زدم دروغ یه نفرو گفتم گفتم اینجا اینجوریه سعی کنین گول نخورین بعد اونو ول کردن چسبیدن به من که به تو چه.😁😁😁😁😁😕😕😕😕😕🤔🤔🤔🤔🤔منم نمی‌دونستم بخندم گریه کنم چیکار کنم

دقیقا من دیروز یه تاپیک زدم دروغ یه نفرو گفتم گفتم اینجا اینجوریه سعی کنین گول نخورین بعد اونو ول کر ...

جرات نمیکنم از تاپیکای عجیبشون بگم 

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏