من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
دوستای گلم ان شاءالله بحق شش ماهه کربلا و بحق ابروی فاطمه زهرا و بحق حضرت زینب کبری ومادر اقا امام زمان همگیتون خوشبخت و عاقبت بخیر بشید تو همین ماه خدا سهم دلای خودتونو برسونه و عید فطر لباس عروسی بپوشید ان شاءالله التماس دعای فراوان از همگی تو این شب و روزهای عزیز😍😍😍
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
انشاالله خدای مهربون ، همسر خوب و زندگی توام با ارامش و خوشبختی بهت بده
بچه ها من اسماتون یادداشت میکنم برای خودم تا یادم نره
انشاالله حاجت روا بشیم همگی