2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست
دختراااا بیاین یه چیزی براتون بگم😀 من چله سوره طه و سوره احزاب گرفتم الان وسطاشه،اگه نتیجه داد میا ...

جون بابا شوور کردی تگم کن  

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  
❤😍😘🌹

ان شاالله برای خودت هم کسی که لیاقتت رو داشته باشه سر راهت قرار بگیره و خو‌شبخت ترین دختر فامیلتون بشی

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی ببخشیا عقل نداری واقعا من اگه همچین رشته ای قبول میشدم چه غمی داشتم 😢😐😢

مامانم هم واسه همین میگه اول درس بعد که تموم کردی شوور😒ولی خب درس و شوهر که به هم ربطی ندارن😐من اگه بخوام میتونم دوتاشونو اداره کنم😒والاااا..

صبر یوخدی

ویله بابا بصبر دیگه از منکه بزرگتر نیستی 

من تجربه شو دارم 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
ان شاالله برای خودت هم کسی که لیاقتت رو داشته باشه سر راهت قرار بگیره و خو‌شبخت ترین دختر فامیلتون ب ...

انشاالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه

میگن دعا در حق بقیه میگیره ... امشب در حق هم دعا کنیم ❤🍃

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
اره والا گلوم خشکه حسش نیس پاشم اب بخورم    

بارون میاد پاشو دهنتو وا کن خودش میاد

انشاالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه میگن دعا در حق بقیه میگیره ... امشب در حق هم دعا کنیم ❤🍃

آره واقعا گلم اسمتو بگو من برات دعا میکنم اگه لیاقتشو داشتم 

همه چلهارو گرفتم اما متاسفانه😔😔😔

ببین حالا همش یهو اجابت میشه یه شوهر درجه ۱ میکنی حالا ببین کی گفتم😍

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
مامانم هم واسه همین میگه اول درس بعد که تموم کردی شوور😒ولی خب درس و شوهر که به هم ربطی ندارن😐من اگ ...

نه عزیزم نمیتونی منم عین تو گفتم میتونم هم درس هم شوهر ولی بعد دوسال زحمتم هدر رف الان با اجازت حاملم و شوهر جان نمیزاره برم..