2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست
آمیییییییییییییییین

چند سالته گلم آمینت خیلی بلند گفتی ورپریده دلت میخواد زود تر از ما بری جلو صف باز

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خدای مهربون ، همسر خوب و زندگی توام با ارامش و خوشبختی بهت بده  بچه ها من اسماتون یاد ...

آره منم دوتا اسم نسترن و شهلا خانم 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
بچها اسماتونو بگین میخام فردا نماز جعفر طیارو بخونم تا واستون دعا کنم البته اگ قابل میدونین لیاقتشو ...

خودتم بگو اسمتو 

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
اععع واقعا؟😕مشکل اینجاست من الانم نمیتونم از غصه بی شووری درس بخونم😅پس کلا بیخیال درس شم بهتره🤔😂

😂😂😂😂😂😂اره تو وضعیت اورژانسیه درسو بیخی.. بگو یا حضرت شوهرر😅😂

بچها اسماتونو بگین میخام فردا نماز جعفر طیارو بخونم تا واستون دعا کنم البته اگ قابل میدونین لیاقتشو ...

آقا من اسمم زهرا حیدری 

من دقیق دقیق 79/1/3 ام

خواهر زنده باشی عزیزم، یه ۱۰ سالی کوچیکتر از منی😁

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
😂😂😂😂😂😂اره تو وضعیت اورژانسیه درسو بیخی.. بگو یا حضرت شوهرر😅😂

عاااره عاااره اصلا اگه تا بعد کرونا نتیجه نگرفتم میرم خودمو میبندم به امام زاده ها😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

[QUOTE=135735720]  من دقیق دقیق 79/1/3 ام[/

بیای جلو تیر بارونت میکنم ها دیگه خود دانی

یاداشت کردم عزیزم

فدای تو 

خودتم اسمتو بوگو بینم