2777
2789
عنوان

سینه های کوچیک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 59 پست
الانم هی آویزونه بااینکه خیلی کوچیکه

سوتین نیم تنه بزن بالا نگه میداره بچتو از شیر بگیری جمع و جور میشه نگران نباش بلاخره مادر شدن اینارم داره دیه ترک شکم و پا و سینه شل شدن سینه و تعییر شکل ریختن مو و خراب شدن دندون و...

روغن زیتون بزن ماساژ بده بعد یه حرکتای ورزشی هست واسه سینه اونارو انجام بده 

یعنی جواب میده؟چه حرکاتی عکس بزار

من اگه یک ساعت خودموتوآیینه نبینم دلم برای خودم تنگ میشه موندم وقتی نیستم شماچه میکشین؟درضمن کاربرجدیدنیستم...کاربری جدیدمه😉 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا یاد ندا یاسی افتادم😂😂😂 منم اول عمل بینیم واسم اولویته بعدش سینه🙁

🤣🤣🤣🤣 بعضی وقت هام شال از این ارزون ها مثل عمامه اخوند میندازم توش 🤣🤣🤣 میرم عروسی خوبیش اینه کسیم نمیفهمه

😭😭😭 یعنی هیچ راهی نیست

والا من ک هرروشی امتحان کردم‌نشد. روعن خراطین روعن زیتون.‌ماساژ سینه. ورزش. خیلی از روعنا و کرم های گیاهی و وووو . دریغ از ۱میل بزرگتر شدن

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
واای دقیقا منم یادش افتادم لای سینهاش جوارب میزاشت بنظرم منم بایدهمین کاروبکنم برم جورابای شوهری رو ...

تا کی اخه؟؟ من واسه دل خودم میخوام بزرگ باشه بینش خط داشته باشه ولی هیچی نداره انگار دارن از هم فرار میکنن

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه
والا من ک هرروشی امتحان کردم‌نشد. روعن خراطین روعن زیتون.‌ماساژ سینه. ورزش. خیلی از روعنا و کرم های ...

هییییییی

من اگه یک ساعت خودموتوآیینه نبینم دلم برای خودم تنگ میشه موندم وقتی نیستم شماچه میکشین؟درضمن کاربرجدیدنیستم...کاربری جدیدمه😉 
🤣🤣🤣🤣 بعضی وقت هام شال از این ارزون ها مثل عمامه اخوند میندازم توش 🤣🤣🤣 میرم عروسی خوبیش اینه ک ...

💯 در 💯 تضمیمی😂😂😂😂

والا من ک هرروشی امتحان کردم‌نشد. روعن خراطین روعن زیتون.‌ماساژ سینه. ورزش. خیلی از روعنا و کرم های ...

دستگاه مکش هم استفاده کردی؟ من اونو خیلی شنیدم

ادم توی عروسیا فک میکنه خیلی همه روی فرمن. اما یکم‌ک از نزدیک تر دقت میکنی. میبینی میان میگن باس .ن ندارم از این شورتا ک باس.ن رو بزرگ‌میکنه ازونا پاشون کردن زیر لباسشون. توی سوتینشون ب قول نی نی سایتیا جوراب گذاشتن. وووووو الانم ک همه عملی شدن. بینی و سینه و گونه و مژه کاشتن و ووووو باعث میشه ماها فک کنیم ک وای چقدر ما زشتیم یا چقدر توی بدنمون کمبود داریم 

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤

شوهرم بهم نگفته ولی خودم فهمیدم که بزرگ دوس داره

منم میخواستم یواشکی کسی نفهمه یه درمانی پیداکنم ولی نشد

بزن نت میاره عکسشو و نحوه انجامشو 

حوصله ندارم دقیق هم نشون نمیده