2777
2789
عنوان

سینه های کوچیک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 59 پست
من مامانم هزارتا دمنوش ممنوش داد بهم افاقه نکرد بنظرم اگه ارثی باشه کاریش نمیشه کرد مگر با عمل 

ارثی نیست 

شانسه دیگه

من اگه یک ساعت خودموتوآیینه نبینم دلم برای خودم تنگ میشه موندم وقتی نیستم شماچه میکشین؟درضمن کاربرجدیدنیستم...کاربری جدیدمه😉 
نه کجا داره؟ 🤣🤣🤣یعنی اونم بخرم؟ 😖

😂😂😂😂تو کلینیکا بری انجام بدن مارک اونیکس بزن تو نت

من میترسم بدتر شل شه یه بادکنک تو خالی شه🙁

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خودم میگم اگه قدم کوتاه تر بود سینه هام بزرگ تر بود من قدم ۱۷۷ بنظرتون تاثیر دارع قد با سینه ؟

شاید وزنت چنده

من اگه یک ساعت خودموتوآیینه نبینم دلم برای خودم تنگ میشه موندم وقتی نیستم شماچه میکشین؟درضمن کاربرجدیدنیستم...کاربری جدیدمه😉 
دستگاه مکش هم استفاده کردی؟ من اونو خیلی شنیدم

الان زدم نت دیدم تصویرشو. اگه درست باشه و جفت سینه ها رو یک اندازه کنه و بزرگ و کوچیک نشن ک بعید میدونم باید بگم ک موقتیه.مثلا ب درد عروسی یا مهمونی میخوره و سینه رو دائم بزرگ‌نمیکنه. وگرن کسی دیگه عمل نمیکرد و کلی هزینه و دردسر و درد رو تحمل نمیکرد

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
ولی خودم میگم اگه قدم کوتاه تر بود سینه هام بزرگ تر بود من قدم ۱۷۷ بنظرتون تاثیر دارع قد با سینه ؟

نه عزیزم ربطی نداره

الان زدم نت دیدم تصویرشو. اگه درست باشه و جفت سینه ها رو یک اندازه کنه و بزرگ و کوچیک نشن ک بعید مید ...

خوب نیست 

😂😂😂😂تو کلینیکا بری انجام بدن مارک اونیکس بزن تو نت من میترسم بدتر شل شه یه بادکنک تو خالی شه🙁

موقتیه. و اینکه بزرگ و کوچیک میکنه لنگه ب لنگه میشن حالا بیاو درستش کن🤣🤣

موقتیه. و اینکه بزرگ و کوچیک میکنه لنگه ب لنگه میشن حالا بیاو درستش کن🤣🤣

😂😂😂

جاریام سینشون گنده گنده من چی بینشون گم شدم

۶۸ 

نمیدونم نمیدونم 😭😭😭😭

من دیگه رد دادم