2777
2789
عنوان

سینه های کوچیک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 59 پست
بهترکه کوچیکه

نه اصلا خوب نیس من خودم درشتم ولی سینه هام خیلی کوچیک باهم جوردرنمیان

من اگه یک ساعت خودموتوآیینه نبینم دلم برای خودم تنگ میشه موندم وقتی نیستم شماچه میکشین؟درضمن کاربرجدیدنیستم...کاربری جدیدمه😉 
خوبه بابا، من اول ازدواج ۶۵ بود الانآرزومه برگردم همون سایز چیه یغور بودن

تو چ سنی ازدواج کردی ب نظرم این مهمه چون اگه سن رشد ازدواج کرده باشی اره بزرگ میشن 

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣🤣بلخشید خندیدم چون دقیقا مثل منی. خندیرم چون دیگه انقدر درگیری زندگی و سرو کله زدن با بچم زیاد شده ک ب تنها چیزی ک فکر نمیکنم همونه. منم سینه هام کوچیکن و همش توی بارداریم نگران بودم نتونم پسرمو سیر کنم. اما بعوش ب قول شما ب ۸۰ و حتی بیشترم رسید. اما الان شده همون ک بود🤣🤣🤣چ میشه کرد. منم از عمل میترسم. بهش اهمیت نده و فکر نکن. کی گفته حتما سینه باید بزرگ‌باشه. ب نطر من سینه کوچیک از سینه اویزون و ۹۰ ک قشنگ تره. بعدم من خیلی ی مدت توی نخ اطرافیانم رفتم و دیدم ک اکثرشون یا سینشون کوچیکه. یا عمل کردن و یا سینه بزرگ‌و اویزون و زشت دارن. خیلی تحقیقم کردم و خیلی راه هارو امتحان کردم. هیچ کاری فایده نداشت و نداره و هیچ داروییم نیست. 

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
۲۳

منم 23 سالمه شیر میدادم شل و اویزون و اب شده بود من از 65 هم کوچیکتره ولی هیچ راهی نیست واسه بزرگ شدنش جز عمل ک منم شرایطشو ندارم. ولی نترس ی سال از شیر گرفتنش بگذره سفت میشه و جمع و جور میشه

منم مشکل سینه دارم ولی اصلا برام مهم نیست یعنی چیزی نیست که بخام اولویت اولم باشه تازه خیلی خیلی کوچیک هست مشکلشم با یه سوتین چند دوته جوراب توش هل میشه🤣🤣🤣🤣🤣 ولی اگه پولم داشته باشم اول صورتمو عمل میکنم اخریش سینه زیادی روش حساس نیستم

🤣🤣🤣🤣🤣بلخشید خندیدم چون دقیقا مثل منی. خندیرم چون دیگه انقدر درگیری زندگی و سرو کله زدن با بچم ز ...

😭😭😭 یعنی هیچ راهی نیست

من اگه یک ساعت خودموتوآیینه نبینم دلم برای خودم تنگ میشه موندم وقتی نیستم شماچه میکشین؟درضمن کاربرجدیدنیستم...کاربری جدیدمه😉 
تو چ سنی ازدواج کردی ب نظرم این مهمه چون اگه سن رشد ازدواج کرده باشی اره بزرگ میشن 

۲۲ ازدواج کردم، الان نزدیک ۳۰ هستم. تو بارداری سایزم عوص شد خیلی هم برنگشت، من استایل سابقم رو ترجیح میدم. 

منم مشکل سینه دارم ولی اصلا برام مهم نیست یعنی چیزی نیست که بخام اولویت اولم باشه تازه خیلی خیلی کوچ ...

اینو میگی چونومجردی متعهل بشی دردسره 🙊 شوهرت شاید دوس نداشته باشه 

منم مشکل سینه دارم ولی اصلا برام مهم نیست یعنی چیزی نیست که بخام اولویت اولم باشه تازه خیلی خیلی کوچ ...

نمیدونم چرا یاد ندا یاسی افتادم😂😂😂

منم اول عمل بینیم واسم اولویته بعدش سینه🙁

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه
خوب بود 80 85 بود عوضش آویزون بود؟  اینجوری که عالیه    

الانم هی آویزونه بااینکه خیلی کوچیکه

هرچی بزرگتر باشه بعد شیردهی اویزون و زشت تر میشه. یکم ب اطرافیانت دقت کن ببین بعد زایمانا و شیردهیاشون سینه هاشون چقدر زشت و بدفرم شده. من ک خداروشکر کردم ک سینم کوچیکه. چون از سینه اویزون متنفرم. بیچاره ها اونام همش درگیر سینه هاشونن ک چیکارکنن خوش فرم بشه

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
نمیدونم چرا یاد ندا یاسی افتادم😂😂😂 منم اول عمل بینیم واسم اولویته بعدش سینه🙁

واای دقیقا منم یادش افتادم لای سینهاش جوارب میزاشت

بنظرم منم بایدهمین کاروبکنم برم جورابای شوهری روجمع کنم