خیلی ناراحتم از اینکه سینه هام کوچیکن باردارشدم تا۸۰هم رفت ولی الان بچه شیرمیدم بایدبزرگ باشه ولی متاسفانه روزبه روز داره آب میشن روم نمیشه ازکسی سوال کنم بنظرتون درمانی وجودداره البته به غیرازعمل چون خطرش بالاست وخیلی گرون
اووووووف دیگه خسته شدم
من اگه یک ساعت خودموتوآیینه نبینم دلم برای خودم تنگ میشه موندم وقتی نیستم شماچه میکشین؟درضمن کاربرجدیدنیستم...کاربری جدیدمه😉
🤣🤣🤣🤣🤣بلخشید خندیدم چون دقیقا مثل منی. خندیرم چون دیگه انقدر درگیری زندگی و سرو کله زدن با بچم زیاد شده ک ب تنها چیزی ک فکر نمیکنم همونه. منم سینه هام کوچیکن و همش توی بارداریم نگران بودم نتونم پسرمو سیر کنم. اما بعوش ب قول شما ب ۸۰ و حتی بیشترم رسید. اما الان شده همون ک بود🤣🤣🤣چ میشه کرد. منم از عمل میترسم. بهش اهمیت نده و فکر نکن. کی گفته حتما سینه باید بزرگباشه. ب نطر من سینه کوچیک از سینه اویزون و ۹۰ ک قشنگ تره. بعدم من خیلی ی مدت توی نخ اطرافیانم رفتم و دیدم ک اکثرشون یا سینشون کوچیکه. یا عمل کردن و یا سینه بزرگو اویزون و زشت دارن. خیلی تحقیقم کردم و خیلی راه هارو امتحان کردم. هیچ کاری فایده نداشت و نداره و هیچ داروییم نیست.
خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
منم 23 سالمه شیر میدادم شل و اویزون و اب شده بود من از 65 هم کوچیکتره ولی هیچ راهی نیست واسه بزرگ شدنش جز عمل ک منم شرایطشو ندارم. ولی نترس ی سال از شیر گرفتنش بگذره سفت میشه و جمع و جور میشه
منم مشکل سینه دارم ولی اصلا برام مهم نیست یعنی چیزی نیست که بخام اولویت اولم باشه تازه خیلی خیلی کوچیک هست مشکلشم با یه سوتین چند دوته جوراب توش هل میشه🤣🤣🤣🤣🤣 ولی اگه پولم داشته باشم اول صورتمو عمل میکنم اخریش سینه زیادی روش حساس نیستم