2777
2789
عنوان

بهترین دبستان دخترانه در کرمان

30460 بازدید | 26 پست

سلام به مادرای خوب کرمانی

دختر من سال آینده باید بره کلاس اول. ممنون میشم اگر تجربه و اطلاعی در مورد دبستان خوب در کرمان سراغ دارید بهم بگید. مدارس غیر دولتی یا دولتی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

و اینکه آیا کرمان مدرسههوشمند دخترانه داره؟ در مورد مهدوی شنیدم که فقط پسرانش هوشمند هست.

ممنونم

مهدوی خیلی خوبه کی گفته فقط پسرانش هوشمنده؟دختربرادرمن ازاول اونجامیره.میتونی خودت انتخاب کنی خب شهریه ش گرونترمیشه اونجوری

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

من پسرم پیشتازان می‌ره ،عالیه خودش هم خیلی دوست داره الان کلاس دوم 

دخترانه هم کنار پسرانه اس هر دو هوشمند هستن 

به نظر من پیشتازان از مهدوی خیلی بهتره 

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهدوی خیلی خوبه کی گفته فقط پسرانش هوشمنده؟دختربرادرمن ازاول اونجامیره.میتونی خودت انتخاب کنی خب شهر ...

ممنون عزیزم. افزایش شهریش مهم نیست. ممکنه بفرمایید مدارس هوشمند چه قابلیتهایی نسبت به عادی داره؟

من پسرم پیشتازان می‌ره ،عالیه خودش هم خیلی دوست داره الان کلاس دوم  دخترانه هم کنار پسرانه اس ...

خیلی ممنون عزیزم.

ممکنه بفرمایید که چه کلاسهای فوق العاده ایی برای بچه ها ارایه میدن؟ و زمان کلاسهای فوق برنامه کی هست؟ منظورم اینه که مثلا 7 تا 12 مدرسه و بعدش کلاسای فوق برنامست یا اینکه در خود ساعات کلاسیشون (همون 7 تا 12) گنجونده شده؟

در کل شما چه قابلیتهای بیشتری دیدید که مدرسه هوشمند رو برای پسرتون ترجیح دادید؟ چون دخترم کلاس زبان و موسیقی و .. بیرون میره.

آیا محیطش برای بچه ها شاد هست و اینکه کلاسهای فوق برنامه زیاد بچه ها رو خسته نمیکنه؟

و اینکه میزان شهریه رو بفرمایید ممنون میشم.

خیلی ممنون عزیزم. ممکنه بفرمایید که چه کلاسهای فوق العاده ایی برای بچه ها ارایه میدن؟ و زمان کلاسها ...

من دقیقا به خاطر اینکه محیط شاد وصمیمی بین کادر مدرسه بچه ها هست پسرم رو پیشتازان ثبت نام کردم 

کلاسهای درسیشون تا قبل از نهار ساعت دوازده یا یک ،بعد از اون کلاسهای فوق برنامه یا تفریحی مثل زبان ،نقاشی ،موسیقی ،شاهنامه،لیوان چینی ، ورزش که در طول سال بچه ها سه نوع ورزش  اسکواش ،ژیمناستیک ،شنا  دارن 

تمام لوازم کیف ، کتاب، لباس فرم و ورزشی رو مدرسه تهیه می‌کنه ،صبحانه و نهار هم دارن و ساعت مدرسه وده دقیقه ای 

من دقیقا به خاطر اینکه محیط شاد وصمیمی بین کادر مدرسه بچه ها هست پسرم رو پیشتازان ثبت نام کردم  ...

چقدر خوب و عالی

اگر این موارد برای دبستان دخترانه باشه که عالی میشه.

عزیزم ممکنه بفرمایید هزینه اش چقدر است؟

ممنونم از توضیحاتتون

چقدر خوب و عالی اگر این موارد برای دبستان دخترانه باشه که عالی میشه. عزیزم ممکنه بفرمایید هزینه اش ...

یه مقدارشهریش بالاس امسال یازده میلیون بود تا پارسال حتی لوازم التحریر هم با مدرسه بود وهمه ی بچه ها یکدست بودن متاسفانه به خاطر وضعیت پیش اومده مدرسه مجبور شد لوازم التحریر و یه وعده چاشت رو به خاطر پایین آوردن شهریه حذف کنه ولی بقیه لوازم همون کیفیت پارسال رو داشت 

مدرسه ی دخترونه هم همون کیفیت پسرونه رو داره چون بعضی از بچه ها خواهرشون مدرسه پیشتازان دخترونه هستن 

یه مقدارشهریش بالاس امسال یازده میلیون بود تا پارسال حتی لوازم التحریر هم با مدرسه بود وهمه ی بچه ها ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون

اگر موارد فوق برنامه رو به کیفیت کلاسهای بیرون انجام بدن هزینش به صرفه هست برای یک سال. با توجه به اینکه خودم شاغلم ممکنه بفرمایید که ساعت اتمام مدزسه تا چند بعد از ظهر است ؟ 

ممنون عزیزم از راهنماییتون اگر موارد فوق برنامه رو به کیفیت کلاسهای بیرون انجام بدن هزینش به صرفه ه ...

خواهش میکنم گلم

بچه ها تا ساعت سه وده دقیقه مدرسه هستن

از نظر من خیلی برای آموزش بچه ها دلسوز هستن ،پسر من الان با این حال که کلاس دوم ولی انگلیسی رو خیلی خوب یاد گرفته وخیلی هم دوست داره ،حتی موسیقی به حدی علاقه پیدا کرد که الان بیرون از مدرسه داره ادامه میده

خواهش میکنم گلم بچه ها تا ساعت سه وده دقیقه مدرسه هستن از نظر من خیلی برای آموزش بچه ها دلسوز هستن ...

ممنون گلم از راهنماییتون

امیدوارم گل پسرتون موفق و سلامت باشه.

راستی در این زمان کرونا و اموزش مجازی چطور عمل کردند و اینکه رسیدگیشون بصورت مجازی چطور بود؟

چون احتمال زیاد سال بعد و پاییز هم دوباره شیوع بالاست و مدارس مجازی برگزار میشود.

ممنون گلم از راهنماییتون امیدوارم گل پسرتون موفق و سلامت باشه. راستی در این زمان کرونا و اموزش مجا ...

ممنون همینطور دختر خانوم شما 🌹

مدرسه با سایت ایلپ برای بچه ها آموزش مجازی گذاشتن برنامه دادن طبق برنامه تمام درساشون معلما بودن و آموزش میدادن،البته حجم بیشتر کتاب آموزش داده شده بود ،تکلیف هم به بچه ها میدادن،که تمام تکالیف میفرستادیم وصحیح میشد نتیجه تو سایت قرار می‌گرفت نمونه سوال به بچه ها میدادن ،آزمون های آفلاین و آنلاین میذارن 

کاملا معاون آموزشی ومعلما پیگیر تک تک بچه ها هستن ،حتی معلمشون دیکته آنلاین تو واتس اپ  به بچه ها چند باری گفتن و صحیح کردن ،خدا خیرشون بده من اصلا نگرانی نداشتم 

ایشالله تا سال جدید وضعیت بهتر بشه ⁦♥️⁩

سلام هر جا می‌ره فقط کلاس ها خلوت باشه که معلم برسه بهشون آموزش بده...‌ کلاس اول خیلی مهمه .... دختر من ریحانه می‌رفت .... بلوار شیراز .... تبلیغ شونم روی استخرشونه ... در حالیکه دختر من کلا یه بار توی سال از استخر استفاده کرد.... سی نفر را کرده بودن تو یه کلاس با یه معلم ... کلاس های فوق برنامه هم تو همون تایم مدرسه .... دیگه ا به ریاضی و دیکته و فارسی وقت کم می‌رسید.... به نظرم تو مدرسه باید دروس اصلی کار سه.... فوق برنامه هم توی آموزشگاه های بیرون بر حسب علاقه و نیازبچه  ثبت نام بشه 

خلاصه که دخترم را از ریحانه بردم ...‌ ⁦☺️⁩⁦☺️⁩