2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت میکشم

ن عزیزم خجالت نداره نجات دادن کسی از این فلاکت سر بلندی داره .مادرت هر چقدرم که بد باشه مادره .و بگو که این کارات داره منو از بین میبره .بعضیا تا وقتی که ی تلنگر بهشون نخوره یادشون نمیاد که چجوری بودن .نذار حرمت بینتون از بین بره ولی ی جوری بهش بگو که میدونی

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
😭😭😭

ببين عزيزم سنت كمه 

من دركت ميكنم اين چيزا زياد شده اول با مشاور خرف بزن

مادرتم تهديد كن شايد جواب بده 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
مگه زندگی هم وجود داره.میگه روابط پدرو مادرش بدا و یه دختر با هزار پریشونی روحی شده ثمره اش.

بعد طلاقو دعوا این پریشونی بدتره عزیزم مادرشوهر خودم میخاست واس بردارشوهرم بره خواستگاری البته خود برادرشوهرم دخترو پسند کرده بود مادر شوهرم رفت تحقیق فهمید دختره پدرمادرش جداشدن و مادرش چنماه بعد طلاق دوباره ازدواج کرده گفت این مشخصه ک مامانه یکیو زیر سر داشته و ازین حرفا بعدم گفت ازون مادر معلوم نیس چ دختری تربیت شده باشع منم خیلی ناراحت شدم بش گفتم گناه کسیو نشور کسیو تو قبر دیگری نمیزارن و هرپنج انگشت مثل هم نیستن این دختر زجرای زیادی کشیده خیلی دخترخوبیه...پاشو کرد تو ی کفش ک ن ...اینارو نمیگم ک ب اسی بربوخوره ولی بیشتر طرزفکرا اینطوریه خواهر ما زنا همیشه قربانی هستیم چ مقصرباشیم چ نباشیم

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
بعد طلاقو دعوا این پریشونی بدتره عزیزم مادرشوهر خودم میخاست واس بردارشوهرم بره خواستگاری البته خود ب ...

واقعا ..من واقعا کارم به جایی کسیده ک آرزوم اینکه مامانو بابام طلاق بگیرن ..

عزیزم مستقیم ب پدرت بگو

اگه پدره طلاق داد مادرشو چي 

اين راهش نيست 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بلاخره ی روزی این قضیه لو میره ماه پشت ابر نمی مونه

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
واقعا ..من واقعا کارم به جایی کسیده ک آرزوم اینکه مامانو بابام طلاق بگیرن ..

فداتشم بخدا بعد طلاق اوضاعت بدترمیشه ازدواج دوباره پدرو مادرت اینک کودوم قبولت کنن زیر دست زن بابابری یا ناپدری نمیگم وحشتناکن ولی خیلی سخته حرفونگاه مردم عذاب اوره خجالتو بزا کنارتوروخدا...بامامانت حرف بزن مث دوتا دوست ولی هیچوقت ب بابات یا فامیلی دوستی آشنایی کسی نگو هرچیم باشه مادرته

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!

به نظرم خیلی دوستانه با مادرت صحبت کن و بهش بگو تو این مدت همه چیو می دونستی و چقدر اذیت شدی ، مخصوصا همه ناراحتیاتو بهش بگو شاید به خاطر شما از کارش دست برداره ، هیچ مادری نمیتونه ببینه بچه ش داره اذیت میشه

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷