2777
2789
عنوان

خیانت

1239 بازدید | 105 پست

سلام ...

من ۱۵ سالمه و مادرم ۲۶ و پدرم ۴۶ ...تقریبا ۵ سال پیش مادرم با یه خانومی آشنا شد ک یه دختر همسن خودم داشت و خیلی آدم کثیفی بود چون با اینکه شوهر داشت با ۱۰ نفر در ارتباط بود ..یکیشون یه مرد بود که اسم شو میذاریم هادی...منو دوستم میشناختیمش و حالمون ازش بهم میخورد تا اینکه بین مادرم اون زن بهم خورد ...

منتظرم بگو😕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

دوست مامانت با مردای مختلف دوست میشده یا دخترش

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…

میگم مطمئنی سن مادرتو درست گفتی 😕😣

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

وقتی فهمیدم حالم از خودمو زندگی بهم میخورد ...فک کنید یه دختر ۱۰ ساله که بفهمه مادرش خیانت کرده ...خیلی بد بود ...یبار میخواستیم میریم پنجشنبه بازار بابام با ماشین رفته بودو مامانم گفت واستا به آزانش زنگ بزنمو اون آدم کثیف بحا آژانش اومد دنالمون نگو مامانم باش هماهنگ کرده ....

اها

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

مامان متولد چنده

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

پدر و مادرت 20 سال اختلاف سن دارن؟ 

اگه بچه طلاقید خوشحال باشید شماوضعیتتون بهتر از کساییه كه مادر پدرشون باید طلاق میگرفتن و نگرفتن️‏ تو بیمارستان به چرت بودن دنیا پی میبری یه نفرو میارن ده بار خودکشی کرده یه قدم اونورتر یه نفر واسه ده روز بیشتر زنده موندن داره میجنگه. کاظم بهمنی یه بیت شعر داره که معشوقش رو به روح خودش تشبیه می کنه، و می خواد بهش بگه نرو.میگه: "روح برخواسته از من ته این کوچه بایست، بیش از این دور شوی از بدنم می میروم." مرگ به مردن نیست، آدم‌ها وقتی می‌میرن که دلیلی برای زنده موندن نداشته باشن. تو صبور نیستی، مجبوری. ‏من از دو تا چیز متنفرم واقعاً. اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق، باهوش و فهمیده. و از اون طرف اعتماد به نفس نفرت‌انگیز احمق‌ها و متوهم‌ها. امیدوارم هرکی چوب سادگیشو خورده یه روزی ام نون دلشو بخوره آدم همیشه به یکی احتیاج داره تا باهاش در مورد همه چیز همونجوری حرف بزنه که با خودش حرف میزنه. بعدها برای هیچکدوم از بهانه های امروز، به خودت حق نمیدی. به تاپیک آرزوهام سر بزنید میتونید آرزوهاتون رو بگید دقیقا یک سال بعدش پیاپتون رو ریپلای میکنم بگید به آرزوهاتون رسیدید یا نه