2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متوجه نشدم  دختر اون خانوم همسن شما بود و شوهر داشت؟ (قصدم مچ گرفتن نیس فقط متوجه نشدم و م ...

نه اون خانوم شوهر داشت ...منظورم اینکه اون خانوم همه بچه و هم شوهر داشت و دوست پسر داشت

نمیدونم ...بهرحال مادرمه ...نمیدونم

بنظرم با مامانت صحبت کن و بگو که ماجرا رو میدونی

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
ن این راهش نیست اینطوری فق زندگیشونو خراب میکنه بعدم خودش همیشه عذاب وجدان داره چون مقصرمیدونه خودشو

مگه زندگی هم وجود داره.میگه روابط پدرو مادرش بدا و یه دختر با هزار پریشونی روحی شده ثمره اش.

بر چهره ی دلربای مهدی(عج) صلوات

چرا با مادرت صحبت نمی کنی ؟ شما از کجا متوجه این چیزا شدی ؟ مادرت گوشیشو راحت در اختیارت میذاره  ؟

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
خجالت میکشم

نترس عزيزم اول با مشاوره صحبت كن همينجا مشاوره داره 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

به مادرت بگو ۵ سال خبر داری چقد اذیت شدی بگو به بابا میگم همچین مادری تو زندگیم نباشه بهتره

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
تقریبا یه ساله که با یه نفره باش میره بیرون ...رفته بودیم شهرمون ...بعد خالم گفت بریم بیرون مامانم گ ...

بعد رفتن ماشینو بگیرنو ..خیلی صحنه ی بدی بود ...

مامانت و خالت با ماشینه اون مرده بیان ...خیلی بد بود ..

ماشینه مردرو میشناسم ...دوبار بعنوان تاکسی اومد دنبالمون ..مامانم فک میکنه من هیچیو نمیدونم ...

خجالت میکشم

ب نظرم اون باید خجالت بکشه نه شما

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…

چقدر پدر و مادر بودن مسئولیت بزرگیه ، ماها فکر می کنیم بچه هامون چیزی متوجه نمیشن بچه زبون بسته از کی این چیزا رو دیده و غصه خورده 😪

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

بعد تو متشین از چشام اشک اومد بیرون از این روزگار ولی مامانم داد زدو گفت ساکت شو دیگه نه ازون بابات آرامش دارم نه ازین تو ..میادنت میکنما ..بعد وایستاد و گفت گمشو از ماشین پیاده شو ..بعد مامانمو نگاه کردم با شرعت پارو گاز گذاشت و سرعت رفت