حانیه۹۰۱۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 434 عنوان ناباروری 110 بازدید | 5 پست سلام بین فاطمه وحید,لیلی حفیظی, نیره خادم,کدوم دکتر بهتره میخام تو مرکز میلاد مشهد وقت بگیرماین دکترا اونجانیا اگه اونجا دکتر دیگه ای از نظر شما خوب بوده لطف کنید راهنماییم کنید ممنونان شاالله هرکی درآرزوی نی نی هست خدا بهش سالم و صالحشو بده برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 1399/02/17 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziiii92 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1409 تا حالا تو کلینیک میلاد ویزیت شدی؟؟؟یا بار اوله تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
حانیه۹۰۱۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 434 تا حالا تو کلینیک میلاد ویزیت شدی؟؟؟یا بار اوله بار اولمهچون دولتیه میخام برم اونجاالانم که زنگ زدم تعطیله برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
naziiii92 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1409 من ارمغان میرم اونجا اینطوری نیس که واسه یه دکتر خاص وقت بگیری هر دفه میری یکی ویزیتت میکنه که البته من اصن راضی نیستم تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
حانیه۹۰۱۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 434 من ارمغان میرم اونجا اینطوری نیس که واسه یه دکتر خاص وقت بگیری هر دفه میری یکی ویزیتت میکنه که البته ... ارمغان هزینه هاش چجوریهدارو میخوری یا ای یو ای و.... کردیان شاالله نتیجه بگیریپیش عطاری طیرانی رفتی خیلی تعریفشو میکنن میگن تو پنجراه هست برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
naziiii92 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1409 ارمغان هزینه هاش چجوریه دارو میخوری یا ای یو ای و.... کردی ان شاالله نتیجه بگیری پیش عطاری طیرانی ... ارمغان خصوصیه دیگه هنوز چند بار فقط ویزیت شدم که تو این چند بار فقط مشکلم مشخص شده بعدشم که کرونا اومد یکم دس نگه داشتمعطاری نرفتم چجوریه مگه من دفه اوله از شما مبشنوم تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤