2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

با سلام و احترام

دکترحبشی مشاوره حضوری ندارند

با ایشان به دو روش میتوانید مشورت کنید:

(ضمنا مشاوره با ایشان هیچگونه هزینه ای ندارد)

۱. مشاوره تلفنی:

برای مشاوره تلفنی در زمانهای مختلف با شماره تلفن همراه خود ایشان - ۰۹۱۵۵۰۱۱۷۶۴ - تماس بگیرید.

هر وقت پاسخ دادند همان موقع موضوع مدنظر را مطرح و مشورت کنید و در صورت لزوم این تماسها را تا حصول نتیجه تکرار نمایید و پیگیری کنید.

بدلیل فرصت محدود ایشان خواهشمند است هنگام صحبت با ایشان به مطالب با دقت، توجه نمایید

ضمنا از ارسال پیامک و ... خودداری کنید.

۲. مشورت از طریق مراجعه به سایت اینترنتی مجتمع فرهنگی شاهدان

و در بخش "مشورت" سوال و موضوع مدنظرتان را بنویسید و ایشان معمولا" بعد از یک تا سه روز پاسخ شما را به صورت صوت یا متن ارسال میکنند و میتوانید این سوال و جواب را تا حصول نتیجه پیگیری نمایید.

چطور درمان شدی؟

من ۱۵ سال وسواس داشتم دیگ جونم و ب لبم رسونده بود انقد راجبش تحقیق کردم واقعا پذیرفتم این ابزاری ک من باهاش تصمیم میگیرم و زندگی میکنم همون مغزم خرابه از جهاتی معیوبه وقتی میخوای درمانش کنی ن حسات عوض میشه ن ترسات ن افکارت. اوایلش اونا هستن ب قوت خودشون پابرجان ولی تو یاد گرفتی باهاشون چطور برخورد کنی ینی باهاشون میجنگی ن درگیرشون میشی ن قانعشون میکنی فقط نظاره گری.ب مرور کمتر میشه اما وقتی استرس بگیری دوباره با شدت بهت حمله میکنه تو بازم همون استراتژی رو باید استفاده کنی.درمان وسواس ینی نحوه برخوردت و باهاش عوض کنی وگرنه افکارت ی شبه محو نمیشه تو ی شبه ی آدم دیگه نمیشی

۲ سال بعضی وقتا شکست میخوردم ولی هربار آنالیز میکردم ببینم اینجا چرا تسلیم وسواس شدم

خوشبحالتون خداروشکر که تونستین بزارین کنار

واقعا چیز مسخره ای هست

و یه سوال شما پیش روانشناس رفتین یا روانپزشک ؟