2777
2789
عنوان

اسنپی بد دهن

276 بازدید | 35 پست

تاحالا شده بهتون بی احترامی کنن اسنپیا؟!

یه پسر جوونی بود منو سر مقصد که پیاده نکرد تازه دستتمم بشدت پررر بود بش گفتم اقا اینجا نبود مقصد من و بش توضیح دادم گف نه من نمیبرم همینجا فقط !فقط باید میرف ته به خیابون بلند همین !درصورتی که اشتباه از اون بود 

منم هبچی نگفتم پیاده شدم ،در رو بستم بهم گف دختره اشغال عوضی .... 

من هبچی نگفتم بازم 

اما از اونجایی که پدرشوهرم از ادمای بزرگ پدرشو در اوردم من کاری با کسی ندارم بی احترامی نمیکنم 

اما ایشون باید به جزا اعمالش میرسید 

اگر افراد اسنپی اطرافتون دارید بشون بگید که مسافر هم جا خواهر مادر دارن احترام بزارن 

نه خدایی تاحالا نشده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب تو برنامش بهش ستاره نده و اعتراض کن بهت زنگ میزنن بگی اونو توبیخ میکنن 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
خداروشکر عزیزم  بعضیاشونننن شنیدممم فحشای بدتررر هم میدنن خدا سر هیچکس نیاره

اونا دیگه خیلی بی فرهنگن 😒😒

متاسفم براشون

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نه اتفافا من یبار میخواستم برم جایی کلا ادرس رو اشتباه دادم با مامانم بودیم چقدم تو راه خندیدیم چون 60 بار دور خودمون چرخیدیم تا مقصدو پیدا کنیم 😀😀 فقط دو تومن ازم بیشتر گرفت

فقط یه بار اسنپی صداشو به حالت دعوا بلند کرد من اصن بحثی نکردم یهو خودش اینجوری شد منم گزارششو دادم از طرف اسنپم باهام تماس گرفتن

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️