2777
2789
عنوان

اسنپی بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی خدایی زیاد سربه سر مزدم نذارید بیرون میرید ، مردم خیییلی از نظر اقتصادی تو فشارن،  خرجشون درنمیاد . 

البته موافق بی احترامی نیستم ها . ولی ما هم باید مراعات حالشون رو بکنیم . 

زنگ میزدی اسنپ و گزارششو میدادی حتی تو اپ اسنپ هم یه جایی هست که میتونی نظر بدی راجع به رانندش   ...

اره عزیزم 

زنگ زدم گغتم برو دعا کن در اسنپو تخته نکنم 

پدرم نزاشت که پدرشوهرم دادگاهی بکنن اسنپ رو 

پدرشوهرم یکی از مقام هاس 

اما پدرم گف جوون فقط همون جریمه و خوابوندن ماشین کافیه 

نه خدارو شکر این جوریش به پستم تا حالا نخورده. یه بار یه پسره منو سوار کرد انقدر مودب بود که نگو کم کم از مودب بودنش داشتم خجالت می کشیدم.. مودباشون کم نیست.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
ولی خدایی زیاد سربه سر مزدم نذارید بیرون میرید ، مردم خیییلی از نظر اقتصادی تو فشارن،  خرجشون د ...

بله کاملا درسته خصوصا قشر راننده 

اما باید حواسشون به دهنشون باشه 

کسی کاریشون نداره 

اما من اگر پدرم جلو پدرشوهرمو نمیگرف تا الان اسنپ کلا بسته شده بوددذدد . 

خیلی باید حواسمون به نوع حرفایی که از دهنمون در میاد باشه ،ممکنه به قیمت جونمون تموم شه 

برو رضایت بده ، گناه داره ، مردم به نون شبشون محتاجن . به بدبختی دارن پول در میارن .

درس عبرت برا اسنپ باید میشد ، من اصلا به نون بری اعتقاد ندارم و خیلی زشت میدونم 

اما بعدشم بد دهنی کرد به همسرم . 

الانم فقط به خاطر مادرش رضایت دادم 

چقد بدجنسی  با بدرفتاری اون راننده موافق نیستم ولی کار شما هم درست نبوده گذشتو برا همین مواقع ...

من کاملا با گذشتم 

عزیزم بعدشم نفهمید با کییی رو به رو شده به همسرمم کلی فخش داد 

من میخواسم ببخشم اما اون کوتاه نمیومد از حرفای زشتش

نه خدارو شکر این جوریش به پستم تا حالا نخورده. یه بار یه پسره منو سوار کرد انقدر مودب بود که نگو کم ...

ارههه خیلی هستن افرادددد مودب و با وقار 

ادم خجالت میکشه 

اما یسری ها هم از سر ناچاری هست این رفتار 

من اصلا حرف اولش مهم نبود برام ، اما بعدش دیگه کوتاه نمیومد بازم به همسرم فحش میداد