2777
2789
عنوان

اسنپی بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 35 پست
ارههه خیلی هستن افرادددد مودب و با وقار  ادم خجالت میکشه  اما یسری ها هم از سر ناچاری هس ...

بی اعصابی بوده یارو. اونم شانس شما بوده. کار خوبی کردی ادبش کردی درس عبرتی براش شد به خانم ها حداقل توهین نکنه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
بی اعصابی بوده یارو. اونم شانس شما بوده. کار خوبی کردی ادبش کردی درس عبارتی براش شد به خانم ها حداقل ...

توی مملکت ما تا بفهمن زن چه نقشی داره قیامت شده ، 

اما بازم خداروشکر که همچین افرادی کم هستن و براش دعا میکنم که عاقل شه چون توی زندگیش به مشکل بر مبخوره اینجوری 

انشالله که خدا همه جوونارو کمک کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی مملکت ما تا بفهمن زن چه نقشی داره قیامت شده ،  اما بازم خداروشکر که همچین افرادی کم هستن و ...

حالا جریمه داد ماشین شم خوابوندین؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
حالا جریمه داد ماشین شم خوابوندین؟

جریمه رو من نگرفتم احتیاجی نداشتم 

همون موقع دادم به مامانش 

اما به مادرش گفتم بزار ماشینو بخوابونم که ادب شه 

اگ اینجا ادب نشه جامعه بدتر ادبش میکنه ، زبونش دردسر ساز 

قبول کرد چون ماپرشم شرمنده بود از کارش 

احتیاج مالی گف نداشتناااا 

از سرخوذی تو اسنپ بود 

جریمه رو من نگرفتم احتیاجی نداشتم  همون موقع دادم به مامانش  اما به مادرش گفتم بزار ماشی ...

کار خوبی کردی.آدمی رو که ترمز بریده رو باید ترمزشو کشید بعضی ها خیلی وقیح میشن کاری هم ندارن طرف حسابشون آقای یا خانم. انقدر بدم میاد از آدمهایی که دهنشون پره الفاظ و فحشای چاله میدونیه.بیچاره خونواده شون