2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105324 بازدید | 18988 پست
به تعداد بچه هات ؟؟؟😂😂😂😂

وای اره😅😅😅اصلا حواسم به تعداد بچه هام نبود😁😁😁

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه عزیزم😍😘 انشاالله زوده زود پیش بیاد😍😀😊

الهی بحق پنش تن ..بحق دستای بریده علمدار کربلا😁

(منو تصور کن دارم به سبک پیرزنا با مشت میکوبم به سینم)

😁😁😁😁

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
منم همینطور 😌😌😌

این پست کجاست من نمی بینمش....اون موقع که بهتون خبر دادم باردارم چهار ماهه بودم فکر کنم ..چهار ماهم کامل شده بود 😁میخواستم وقتی دنیا اومد عافلگیر تون کنم...😁😁😁

ولی از اونجایی که نخود تو دهنم خیس نمیخوره نتونستم جلوی ی خودمو بگیرم😆😆😆

این پست کجاست من نمی بینمش....اون موقع که بهتون خبر دادم باردارم چهار ماهه بودم فکر کنم ..چهار ماهم ...

انشاءالله به سلامتی فارغ بشی عزیزم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

سلام دوستای گلم خوبین این صفحه آخر دیدم از زایمان و ترس ش حرف زدین من هیچ وقت تو بارداری وقت نکردم از زایمان بترسم هی گفتم بعدا بهش فکر میکنم یهو دیدم رو تخت بیمارستان منتظر دکتر هستم 😅😅به نظر من دکتر خوب داشته باشین ذره ای درد نداره من سزارین بودم با جرات میگم سرما خوردگی دردش بیشتر از سزارین هس فقط یه برش کوچولو میمونه رو شکم😄راستی من تا حالا هیچ وقت این فیلم هایی که در مورد سزارین میزارن رو ندیدم نخواستم بدونم چه بلایی سرم میاد تا استرس نگیرم 😂😂

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
من قسمت دوم فرندزم واقعا هیچی نمیفهمم😐😐 بعد هی تو فیلم صدای خنده میاد خیلی مسخرس بعدش بهتر میشه ...

کسی که فرندزو دوس نداره از ما نیییییست

من آفیس و چطوری با مادرت اشنا شدم رو هم دیدم اما فررررررررررندززززز عشق منه مخصوصا فیبی و جویی و چندلر 😍😍

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
ببین من دندونام خیلی خوب بود ولی شاید بخاطر اسنکه ویارم ید یود و چیزی نمیخورد و نمیتونستم مراقبت کنم ...

اوهوم برنامه ریزی بارداری مهمه پس

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
یه فیلم هست how i met your mother تقریبا مثل فرندزه فقط جدید تره ویتامین گفت این بهتره منم اینو شر ...

😒😒 فرندز بهتره من الان سومین باره دارم میبینم دیشب فصل 2 رو تموم کردم 

اولین بارمم بهمن ماه بود😀😅

باشه . فرندز رو تموم کردم میبینم اینم 😀

?How you doin

😀😀😉

خریدوم 😂😂😂😂من فقط بخاطر ساب گوش دادن خریدمش چون باید سرکار زیر مقنعه مخفی بزنمش 😉😉😉میخواستم م ...

من میخواستم بخرم 450 بود یدونشم 600 منصرف شدم دوستم گف بیسیم بخر دیگه اونا خیلی گرون بود

این گردنیا برای ورزش عالیه من برای ورزش و رقص میخواستم خوباش گرونه لامصب 

حالا مال تو مدلش چیه ؟؟از دیجی خریدی؟

الهی بحق پنش تن ..بحق دستای بریده علمدار کربلا😁 (منو تصور کن دارم به سبک پیرزنا با مشت میکوبم به س ...

😂😂😂 انشاالله انشالله خدا از دهنت بشنوه مادرجان😂😂

سلام دوستای گلم خوبین این صفحه آخر دیدم از زایمان و ترس ش حرف زدین من هیچ وقت تو بارداری وقت نکردم ا ...

سلام خوبم ارزو تو خوبی؟؟

من یه چیزایی درباره لگن کوچیک و ده سانت باز بشه و اینا شنیدم نوموخام 😅😅 من ریزه میزم لگن که هیچی سر بچم اندازه سر خودم میشه چجوری بزام اخه😂😂

منم موافق سزارینم و دکتر خوب و عالی و منم فیلمشو هیچوقت ندیدم من تشریح جسد دیدم تو دبیرستان ولی سزارین و عمل دماغو ندیدم

اما عکس زایمان طبیعی به شکل اموزشی و نقاشی تو کتابام هست به نظرسخت نمیومد تا اینکه عکس واقعیشو دیدم😬😬

سلام خوبم ارزو تو خوبی؟؟ من یه چیزایی درباره لگن کوچیک و ده سانت باز بشه و اینا شنیدم نوموخام 😅😅 ...

ببین تجربه سز من صد و هشتاد درجه با ارزو فرق داره😅،براهمین میگم ذهنیتت این نباشه که فلان زایمان و داشته باشم راحتم و مشکلی نیست،بزار رو اینکه هرچی هست هست دیگه چکار کنم😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
🤣🤣🤣🤣🤣ای خدا نکشتت که هرکاریت میکنن از یجا دیگه نگران میشی

آخه دکتره یه همچین چیزی گفت نفهمیدم گفت عفونت کرده یا اگه نکشم عفونت میکنه

عین احمقا ازشم نپرسیدم اونجا 😐