2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105324 بازدید | 18988 پست
کسی که فرندزو دوس نداره از ما نیییییست من آفیس و چطوری با مادرت اشنا شدم رو هم دیدم اما فرررررررررر ...

من اصلا هیچی نفهمیدم😐

حالا فقط دو قسمتشو دیدم ولی همونم اصلا برام خنده دار نبود🤔 

😒😒 فرندز بهتره من الان سومین باره دارم میبینم دیشب فصل 2 رو تموم کردم  اولین بارمم بهمن ماه ...

من دلم ومپایر و اورجینالز میخواد ولی نمیتونم یه فیلمو دو بار ببینم حس کلافگی بهم میده

البته غذا خوردنی عادت کردم فیلم ببینم اکثر مواقع رندوم از فیلم ترکیه ایایی که دیدم میبینم با اونا کلافه نمیشم😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی که فرندزو دوس نداره از ما نیییییست من آفیس و چطوری با مادرت اشنا شدم رو هم دیدم اما فرررررررررر ...

وای فیبی خییییلی نمکه 😅😅😅

ریچلم که عشقه منه . وای جوییییی 😍😍

کلا همه‌شون عاااااالی‌ان 😍😍😍😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
?How you doin 😀😀😉

چی میگه این سونی ؟؟؟ چه قدر دوس داشتم ببینه فرندز رو 😐

من کلا از فیلمی خوشم بیاد انقدر دلم میخواد اونا که مدِ نظرمه هم اون فیلمو ببینن 😂

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها لازانیا رو بدون فر چه جوری درست کنم؟ با ماهی تابه میشه؟ قبلا پیرکسو میذاشتم رو شعله پخش کن ...

آره میشه . فرشته تو قابلمه میپذه

آخه دکتره یه همچین چیزی گفت نفهمیدم گفت عفونت کرده یا اگه نکشم عفونت میکنه عین احمقا ازشم نپرسیدم ا ...

مگه عفونت بی علامتم میشه اونم دندوووون 😅😅😅

سریع آبسه میکنه بااااد مبکنه یوری میشی باع 😅😅😅

باع...
چی میگه این سونی ؟؟؟ چه قدر دوس داشتم ببینه فرندز رو 😐 من کلا از فیلمی خوشم بیاد انقدر دلم میخواد ...

واقعا نمیفهمیدم چی میگه 😂😂😂

حرفاشون گنگ بود برام

شاید بعد این فرندزم ببینم🤔

آخه من زبانمم خوب نیست از زیرنویس باید بفهمم که نمیفهمم 

بچه ها لازانیا رو بدون فر چه جوری درست کنم؟ با ماهی تابه میشه؟ قبلا پیرکسو میذاشتم رو شعله پخش کن ...

اگه کبک پز داری بزار تو کیک پز خود کیک پز هم بزار رو حرارت خیلی خیلی خیلی ملایم گاز 😉😉😉

باع...
واقعا نمیفهمیدم چی میگه 😂😂😂 حرفاشون گنگ بود برام شاید بعد این فرندزم ببینم🤔 آخه من زبانمم خوب ...

اووووو خو من با زیرنویس میبینم 😁😁

تو سایت دی جی‌بین