2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105321 بازدید | 18988 پست
اره من اصلا خل ممیشم وقتی جوراب و تل میبینم😂😂😂

وااای لباسا و وسایل دخترا خیلییییه من دوس دارم جنسم تکمیل باشه دوتا بچه که جفتشم تجربه کنم 

ولی احتنال زیاد برم سزارین از الان منو با سزارین راضی کرده برای بچه😂😂😂 من از زایمان و بارداری میترسم از عوارض درواقع طاقت دردم بالاس بدنو داغون میکنه برام ترسناکه مثل شکستن دندون و مشکلات مفصلی و ....

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلام الی جونم 😍😍😍 فدات بشم 😘😘😘 انشالله شوهر کردنو و بچه دار شدن توو سونیو اوری رو هم بزدوی ب ...

خدانکنه عزیزم😍😘

انشاالله زوده زود پیش بیاد😍😀😊

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش دو هفته دیگه فشارش میدی به شکمت میگی ننه برو تو حالا زود بود😂😂😂😂

😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣بسلامت فارغ بشی  والا طرف عمل باز قلبم بخوا بکنه اندازه ی تو استرس نداره 🤣🤣🤣🤣🤣 ...

نشد رفتم ویزیت جراحی عکسمو دید گفت بالاییارو دست نزن فعلا بالاییا یکیش دراومده یکیش خیلی بالاس گفت بخوای بکشی اتاق عمل میخواد

ولی پایینیا گفت بکش چون عفونت میکنه

یعنی ۲ تا جراحی دارم که نشستم ببینم وقت میشه یکیشو جراحی کنه تموم شه ولی وقت نشد واسه ۵شنبه هفته بعد و ۲هفخه بعدش وقت داد

ولی یکم استرسم کمتره

چون که بابام کشیده بود این جراحیه دکترش فرق داره🙁 ‌

حالا هی میگم نکنه عفونت کرده باشه بی حس نشه😫

باو سونی چجوری میخوای بزای پس😂 من طاقتم خیلی زیاده خداروشکر  دوسال و نیمم ارتودنسی داشتم با ...

والا برای خودمم سواله چه جوری میخوام بزام

من تحملم کم نیست بیشتر ترس قبل هر چیزیو دارم

عبضی اونوقت میگه شووووورم نمیزاره 😅😅

😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
وااای لباسا و وسایل دخترا خیلییییه من دوس دارم جنسم تکمیل باشه دوتا بچه که جفتشم تجربه کنم  ول ...

ببین من دندونام خیلی خوب بود ولی شاید بخاطر اسنکه ویارم ید یود و چیزی نمیخورد و نمیتونستم مراقبت کنم ازشون داغون شدن.

اگ۶ ثبل بارداری مراثب سلامتین باشی عوارضش خیلی کمتره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من قسمت دوم فرندزم واقعا هیچی نمیفهمم😐😐 بعد هی تو فیلم صدای خنده میاد خیلی مسخرس بعدش بهتر میشه ...

نگوووووو !!!! دختر عالیه فیلمش 😅😅😅

آره کلا از اول تا آخرِ فصل صدا خنده میاد 😂😂😂

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نگوووووو !!!! دختر عالیه فیلمش 😅😅😅 آره کلا از اول تا آخرِ فصل صدا خنده میاد 😂😂😂

یه فیلم هست how i met your mother

تقریبا مثل فرندزه فقط جدید تره

ویتامین گفت این بهتره منم اینو شروع کردم به نظر منم جالب تره از فرندز

حالا فرندزو دیدی اگه خواستی اینم ببین اگه ندیدی

یه فیلم هست how i met your mother تقریبا مثل فرندزه فقط جدید تره ویتامین گفت این بهتره منم اینو شر ...

باشه . فرندز رو تموم کردم میبینم اینم 😀

نه زود به فنا میرن اگه مدام میخوای استفاده کنی کیفیتشونم از سیمیا کمتره مگر اینکه بخوای خیلی هزینه ک ...

خریدوم 😂😂😂😂من فقط بخاطر ساب گوش دادن خریدمش چون باید سرکار زیر مقنعه مخفی بزنمش 😉😉😉میخواستم مدل شیاعومی عین گوشیم بخرم ۱۷۰۰😣😣😣منم رفتم ۳۰۰تومنیشو خریدم 😅😅😅

باع...