2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105326 بازدید | 18988 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها فکر کنم امروز دندونمو بکشم انگار بدون وقته برام دعا کنین راحت باشه😭😭😭😭 

🤣🤣🤣🤣🤣بسلامت فارغ بشی 

والا طرف عمل باز قلبم بخوا بکنه اندازه ی تو استرس نداره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باع...
ایننننقد حال میده تا طبقه ی چهارو عین بچه تخسا میدوام تا طبقه ی شش رو هن هن میرم تا طبقه ی هشتم رو ع ...

پله هایی که تو باشگاه برای پا و باسَن میذارن دستگاهش استاندارده شیب و اندازه پله ها همش طبق اناتومی بدنه

پله های خونه اینجوری نیس داغون نکن خودتو

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
😂😂😂😂😂 آخه لب با دندون فرق داره  حالا میگم بهش ولی خب اون بی حسی فقط روشو بی حس میکنه

باو سونی چجوری میخوای بزای پس😂

من طاقتم خیلی زیاده خداروشکر 

دوسال و نیمم ارتودنسی داشتم با من از درد دندون حرف نزنید 😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بچا میخوام هندزفری بلوتوثی گردنی بگیرم خوبه بنظرتون ؟؟؟

نه زود به فنا میرن اگه مدام میخوای استفاده کنی کیفیتشونم از سیمیا کمتره مگر اینکه بخوای خیلی هزینه کنی و خوبشو بخری

فیلی ، همسر جان دوست ندارن عکس بذارم  قبلا که گفتم

منم میخواستم عکس بدم شوورم گف نده این اوری درازشو میندازه اینور اونور زشته😂😂😂😂

از خوبیای بچه😁 حالت خواب😜

ای خدووووو 😍😍😍😍😻😻😻

بوخولمشششش😍😋