2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105320 بازدید | 18988 پست
همیشه با خودم میگم کاش منم مثل ننه و آرزو الان بچم بغلم بود و چند ماهه شده بود😄😄😄 چرا زندگی دور ...

نگران نباش دو هفته دیگه فشارش میدی به شکمت میگی ننه برو تو حالا زود بود😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه تندتر از اییییین ؟؟ 😅😅

اره😂😂😂مثلا محدودیت استفاده هم داشتیم..درهمه عمر مثلا ۳ بار فقط حق استفاده شو میداشتیم🤔🤔🤔🤔😆😆😆

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
نگران نباش دو هفته دیگه فشارش میدی به شکمت میگی ننه برو تو حالا زود بود😂😂😂😂

یا خدااااا😟😟😟😟

اره به اون روزام میرسم😖😖😖

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
سلام الی جونم 😍😍😍 فدات بشم 😘😘😘 انشالله شوهر کردنو و بچه دار شدن توو سونیو اوری رو هم بزدوی ب ...

من سر دندون مغزم جر خورد از بس فکر کردم بهش و استرس دارم حالا فکر کن بخوام بچه بزام 🤣🤣🤣

من سر دندون مغزم جر خورد از بس فکر کردم بهش و استرس دارم حالا فکر کن بخوام بچه بزام 🤣🤣🤣

حامله که بشی هر بلایی سرت میارن...توهم مجبوری تحمل کنی😁😁😁

ای جاااان😍😍😍😍

افتابی همین پیام سونیو دنبال کن هستش هنوز

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
افتابی همین پیام سونیو دنبال کن هستش هنوز

پاک کن که من بتونم حداقل دلِ اینارو آب بندازم 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤