2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105325 بازدید | 18988 پست
همیشه با خودم میگم کاش منم مثل ننه و آرزو الان بچم بغلم بود و چند ماهه شده بود😄😄😄 چرا زندگی دور ...

نگران نباش دو هفته دیگه فشارش میدی به شکمت میگی ننه برو تو حالا زود بود😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه تندتر از اییییین ؟؟ 😅😅

اره😂😂😂مثلا محدودیت استفاده هم داشتیم..درهمه عمر مثلا ۳ بار فقط حق استفاده شو میداشتیم🤔🤔🤔🤔😆😆😆

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
نگران نباش دو هفته دیگه فشارش میدی به شکمت میگی ننه برو تو حالا زود بود😂😂😂😂

یا خدااااا😟😟😟😟

اره به اون روزام میرسم😖😖😖

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
سلام الی جونم 😍😍😍 فدات بشم 😘😘😘 انشالله شوهر کردنو و بچه دار شدن توو سونیو اوری رو هم بزدوی ب ...

من سر دندون مغزم جر خورد از بس فکر کردم بهش و استرس دارم حالا فکر کن بخوام بچه بزام 🤣🤣🤣

من سر دندون مغزم جر خورد از بس فکر کردم بهش و استرس دارم حالا فکر کن بخوام بچه بزام 🤣🤣🤣

حامله که بشی هر بلایی سرت میارن...توهم مجبوری تحمل کنی😁😁😁

ای جاااان😍😍😍😍

افتابی همین پیام سونیو دنبال کن هستش هنوز

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
افتابی همین پیام سونیو دنبال کن هستش هنوز

پاک کن که من بتونم حداقل دلِ اینارو آب بندازم 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤