2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105306 بازدید | 18988 پست
😍😍😍😍😍 اومدم دل تنگیتونو رفع کنم😎😎 فقط دیروز ورزش کردم بدنم عین چی درد میکنه 😂 نوبتی ماساژ ...

من روز دوم پریودمه درد ندارم ولی ماساژ میخوام 😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ترم معدلم الف شد دیگه باید کمتر در دسترس باشم😎 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ایششششه پزززززو آففففرین 👏👏👏👏شندول برا بدن درد من شنیدم دوش با نمک دریا بدن دردو‌کم میکنه مخصوصا اگه وان دارید تو‌وان نمک بریز بخواب توش

باع...
آخ آره ! منم اونو دیده بودم 😖😖😖 من آخرین بار تقریبا دو سال پیش ، SVR خریدم که واقعا هم سبکِ س ...

من گرونترین ضدافتابم 70 بوده الان جدیدا باز دنبال ضدافتابم که رنگی باشه و به پوستمم بشینه

برای دخترداییم سان سیف بژ بود به پوستم نشست ولی دو دلم بخرم یا نه بهتر از اونم هست ولی چون پوستم خشکه هرچی بهم نمیسازه چربیم داشته باشه پوستم جوش میزنه فاقد چربی باید بگیرم

فک کنم شون یا سینره بخرم با یه مرطوب کننده باید برم داروخونه ببینم چی به چیه 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
داشتم با اوری حرف میزدم بیادت بودم  درسات تموم نشد مگه؟

عزیزمی😍😍😍

منم همیشه به فکرتونم💗💗

آره تموم شده فقط لش کردم

دیروزم انتخاب واحد داشتم یکم قر و قاطیه اوضاع

اصلا باورم نمیشه دو هفته دیگه ترم جدیده 😐😐

این ترم معدلم الف شد دیگه باید کمتر در دسترس باشم😎 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با سلامتی من 3 تا نمره هام نیومده😂😂😂

ایششششه پزززززو آففففرین 👏👏👏👏شندول برا بدن درد من شنیدم دوش با نمک دریا بدن دردو‌کم میکنه مخصوصا ...

قبل خواب موز خوبه پتاسیم داره 

توهم بخواب کنار شندول بدوووووو

برو شوورمو بیار اون کم خطرتره😂😂😂

عزیزمی😍😍😍 منم همیشه به فکرتونم💗💗 آره تموم شده فقط لش کردم  دیروزم انتخاب واحد داشتم یکم ...

سایت دانشگاه ماه رو عوض کردن برای مجازیا نمیدونم چه روندی برای امتحانا درنظر دارن که تقلب نکنیم ما هنوز انتخاب واحدامونو بخاطر سایت جدید اعلام نکردن 

عزیزمی😍😍😍 منم همیشه به فکرتونم💗💗 آره تموم شده فقط لش کردم  دیروزم انتخاب واحد داشتم یکم ...

من باید کارای پایان ناممو شروع کنم هنوز هیچ کاری نکردم 

آرررره دلم باز شد 🥺🥺 لامصب خونه هامون دوره بعد خونه ما تو طرحه هر دفعه بیاد یه روز از طرحش میره&n ...

من دوست داشتم تهران زندگی کنم یمدت تهران بودم بدم اومد از شلوغیش و هواش 

الان میگم قزوین فقط اگه قرار باشه جابجا شم باید برم کشور دیگه😂😂

سخته اینهمه دوری و تو راه بودنا و مشغله های زیاد