2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105302 بازدید | 18988 پست
اوری عووووووق چون الی بت گفت قربون دلت 😅

بُلُ خونه‌توووون 😝😝😝😝

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نبودم حس میشد؟😌😌😌

آره ... منم به فکرت بودم 😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم اون رژا که زدم مارکاشون چی بوده ...  ولی کلا حسِ سنگینی رو پوستم کلافه‌م میکنه . ...

اوری ضدآفتاب خیلی خیلی سبک باید بگیری 

من میخواستم یه ضدآفتاب کره ای بگیرم همون که گیسو میزنه ولی هم این که بیرون نمیرم هم این که اون پیج خیلی دیر دیر بار میاره به خاطر مرزا گذاشتم بعدا سفارش بدم که حیف نشه

قبلا فیوژن واتر بود خیلی خیلی سبکه ولی ۷۰۰ ۸۰۰ تومن شده الان که نتونستم بخرم دیدم که گیسو گفته بود اینو بگیرین سمت فیوژن واتر نمیرین  یعنی از اونم بهتره 

یه جوری خودتو به ضد آفتاب عادت بده شاید الان مشخص نشه ولی تو سن بالاتر خودشو نشون میده فکر کنم 

مثلا یه عکس دیدم راننده کامیون بود یه طرفش که سمت آفتاب بود خیلی خیلی چروک شده بود اون سمتش نرمال بود که اهمیت ضدآفتابو نشون میده

اوری ضدآفتاب خیلی خیلی سبک باید بگیری  من میخواستم یه ضدآفتاب کره ای بگیرم همون که گیسو میزنه ...

آخ آره ! منم اونو دیده بودم 😖😖😖

من آخرین بار تقریبا دو سال پیش ، SVR خریدم که واقعا هم سبکِ سبک بود . ولی خب یه هفته بیشتر نتونستم بزنم ...

وای چه گرووووون ! ۸۰۰ تومن ضدآفتاب 😬😬😬😬

😍😍😍😍😍 اومدم دل تنگیتونو رفع کنم😎😎 فقط دیروز ورزش کردم بدنم عین چی درد میکنه 😂 نوبتی ماساژ ...

خوش اوووووومدییییی 🤗🤗🤗🤗🤗

ورزش اسمشم بدن درد میاره 😅😅

دراز بکش 😎

💪💪💪💪

آخ آره ! منم اونو دیده بودم 😖😖😖 من آخرین بار تقریبا دو سال پیش ، SVR خریدم که واقعا هم سبکِ س ...

خب تحمل کن عادت میکنی

منم خیلی سختمه مخصوصا این که پوستمم خیلی چربه

دانشگاه که تعطیل شد خیلی به خاطر ضدآفتاب خوشحال بودم😂😂

آخ آره ! منم اونو دیده بودم 😖😖😖 من آخرین بار تقریبا دو سال پیش ، SVR خریدم که واقعا هم سبکِ س ...

آره بابا یهو گرون شد بقیه مدلاش انقدر گرون نشدا فقط همین مدل که واسه پوست چربه کم شد واسه همین گرون شد   

خوش اوووووومدییییی 🤗🤗🤗🤗🤗 ورزش اسمشم بدن درد میاره 😅😅 دراز بکش 😎 💪💪💪💪

صبح رفتم واسه کد بورسی بعد ویتامینم اومد اونجا یکم باهم بودیم

جا نبود که اصلا تو ماشین بودیم 😭😭

هیچی هم نمیخوره بیرون 🙁

اوری عووووووق چون الی بت گفت قربون دلت 😅

بیییییشین بینیم باو

یا بَ رَ بَ بَ 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
نبودم حس میشد؟😌😌😌

داشتم با اوری حرف میزدم بیادت بودم 

درسات تموم نشد مگه؟

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق