2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105306 بازدید | 18988 پست
ایششششه پزززززو آففففرین 👏👏👏👏شندول برا بدن درد من شنیدم دوش با نمک دریا بدن دردو‌کم میکنه مخصوصا ...

معدلم شده بود ۱۶.۹۷ بعد به استادمون گفتم نمرمو بیشتر کنه بشه ۱۷ بتونم تا ۲۴ واحد وردارم😂😂 قبول کرد 

فکر نمیکردم به ۱۷ برسه اصلا 🤨

من قبلا یه درس افتادم ترم‌پیش پاس کردم الان درس بعدیشو درخواست دادیم تشکیل بدن چون زیادیم بعد درستی بعدی و همنیازاشون زیادن یعنی میفته واسه ترم بعد حالا از معدلم میخوام سواستفاده کنم درخواست بدم ببینم قبول میکنن این ترم وردارم یا نه 

وگرنه خود معدل اصلا برام مهم نیست چون ارشد مستقیم امید نداشتم اصلا

ایششششه پزززززو آففففرین 👏👏👏👏شندول برا بدن درد من شنیدم دوش با نمک دریا بدن دردو‌کم میکنه مخصوصا ...

نمک دریا قبلا داشتیم یادمه یه بار مامانم گفت انداختم دور نمیدونم چرا😕

والا ما حموم عادیشم به زور داریم وان مان نداریم😂😂😂

یه تشت داریم اونم جا گرفته همش جلو پاعه😂😂

حالا فیلی به نظرت من پشت سر هم ورزش کنم یا این که بذارم دردم کم شه بعد؟البته دردش جوریه که نمیتونم ورزش کنم اصلا😐 یعنی عطسه کردم به زور کنترل کردم به شکمم فشار نداره چه برسه به ورزش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلامتی من 3 تا نمره هام نیومده😂😂😂

واسه مام دیشب نمره آخریمون اومد 

اونم انگار یکی از پسرا استوری کرده بوده یه چیزی به شوخی گفته راجب دیر نمره دادنش اونم دیده نمره هارو گذاشته😂فکر کن سوم سایت بسته شد این تازه دیشب نمره گذاشت

ترم پیشم همین جوری دیر نمره هارو داد 

یه درس عملی هم دارم با همین استاده ولی اصلا تشکیل نشده

قرار بود چند جلسه فشرده حضوری بریم حتی درخواست دادیم تو سایت بعد یهو گفت کنسل شده میمونه واسه زمانی که امکان کلاس حضوری باشه یعنی الان یه واحدم خالیه 

نمک دریا قبلا داشتیم یادمه یه بار مامانم گفت انداختم دور نمیدونم چرا😕 والا ما حموم عادیشم به زور د ...

ورزش کن که اون اسپاسم عضلاتت از بین بره

عضلاتت بعد یمدت ورزش مداوم کمتر میگیره 

اگه ورزشو سنگینتر کنی ممکنه باز یکم بگیره اونم ادامه بدی اوکی میشه

ول کنی دردت دیرار خوب میشه اذیتم میشی

حتماااااا اول گرم کن و اخر سر 10 دقیقه سرد کن تا عضلاتت کمتر بگیره

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
واسه مام دیشب نمره آخریمون اومد  اونم انگار یکی از پسرا استوری کرده بوده یه چیزی به شوخی گفته ...

اخه من کلا 5 تا درس داشتم 11 واحد دوتاشونو با یه استاد داشتیم غر زدیم بهش داد نمره هارو 

این یکیا بیخیالن 😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
من موز اصلا نمیخورم به خاطر یبوست 🤦‍♀️

مگه چقدر میخواد تو یبوستت اثر بذاره یدونه موز 

شیر بخور قبل خواب پس

سایت دانشگاه ماه رو عوض کردن برای مجازیا نمیدونم چه روندی برای امتحانا درنظر دارن که تقلب نکنیم ما ه ...

اوه اوه😂😂😂

منم نگران امتحانام این ترم دیگه استادا باتجربه شدن ممکنه یه جوری بگیرن که اصلا نشه تقلب کرد 😭

البته بعضیاشونم شفاهی میگرفتن به خاطر تقلب ولی بیشتریا کتبی بود 

من باید کارای پایان ناممو شروع کنم هنوز هیچ کاری نکردم 

منم کنکور دارم😐

واقعا دلم نمیخواد 

فقط میگم خدا کنه بابام راضی شه بذارم بعدا

ولی خب میگه فاصله بدی سرد میشی یادت میره اینا

اصلا نمیتونم استرسشو تحمل کنم واسه کنکور نه ها خود ارشد

واسه ارائه و پایان نامه و اینا 

البته خود کنکورم استرس داره بازم

اوه اوه😂😂😂 منم نگران امتحانام این ترم دیگه استادا باتجربه شدن ممکنه یه جوری بگیرن که اصلا نشه تق ...

ما سوالا رو مذاشتن توسایت جواباشو مینوشتیم فایل میکردیم ایمیل میکردیم برای استاد

دیگه ببین چقدر ما حال میکردیم 😂😂

ولی فکرشو بکن از رو جزوه نوشتیم بهمون 17.5 18.5 داده😂😂 قشنگ معلومه صحیح نکرده بود 

منم کنکور دارم😐 واقعا دلم نمیخواد  فقط میگم خدا کنه بابام راضی شه بذارم بعدا ولی خب میگه فا ...

اگه حوزه کاریت قراره مربوط به رشتت باشه بخون وگرنه ارزش نداره وقت بذاری و کلی اذیت شی باز

من دوست داشتم تهران زندگی کنم یمدت تهران بودم بدم اومد از شلوغیش و هواش  الان میگم قزوین فقط ا ...

تهران واقعا مزخرفه

یعنی من واقعا سختمه بخوام ازاینجا پاشم برم پاساژ غرب 

خودش یه مسافرته😐😐

بی ماشین یه جور بده با ماشین یه جور بده 

قیمت خونه ها واقعا وحشتناکه 

سلام خوبین بچه ها شما از روش فرنچ لس چیزی میدونید؟شاخه های مو به موها اضافه میکنن

سلام نه عزیزم وقت بذار 6 ماه موهای خودت دراد

هرچیزی که تو این مایه هاس موهاتو میریزونه بدتر دیگه اونوقت 4 تا شاخه موهم نداری چیزی بهش وصل کنی 

ورزش کن که اون اسپاسم عضلاتت از بین بره عضلاتت بعد یمدت ورزش مداوم کمتر میگیره  اگه ورزشو سنگ ...

یه اپلیکیشن گفته بودی من اونو زدم تو گوگل پلی ولی توش فارسیه واسه توام اون جوریه؟

طبق اون میرم 

توش ۴ تا قسمت داره با.سن و شکن و ران و بازو من با.سن و شکمو فعلا انجام میدم اونم بخش مبتدی رو 

نمیدونم اونایی که اولش داره گرم میکنه یا قبلش باید گرم کنم🤔