2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105306 بازدید | 18988 پست
سلام خوبین بچه ها شما از روش فرنچ لس چیزی میدونید؟شاخه های مو به موها اضافه میکنن

با حس خوب اون محلولو بزن به سرت انقدر حسنیاز نفرسست برای کائنات این حجم از حس نیاز هیچی نسیبت نمیکنه بخدا نیازتو بیشترم میکنه

پس خیلی اروم باش به خدای درونت یا همون ضمیر یا کودک درونم میگن بهش اعتماد کن و ازش بخواه بهترین راه هارو برای داشتن موهای خودت سرراهت بذاره

به خودت و خدا هم اعتماد کن و با حس خووووب و ارامش شروع کن استفاده از هرچیزی که شهودت سرراهت میذاره

وقتی حست بهش خوب باشه ینی کار شهودت و ضمیرته❤❤

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه اپلیکیشن گفته بودی من اونو زدم تو گوگل پلی ولی توش فارسیه واسه توام اون جوریه؟ طبق اون میرم  ...

نه اونا ورزشه 

تو باید سرد و گرم کردنو انجام بدی خودت حرکات کششی از بالا به ترتیب تا پایین برو

ینی حرکات کششی اندامهای بالا بعد بیا پایین تا پا 

تو گوگل پلی باید داشته باشه برای گرم و سرد کردن

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
چرا انقدر دیر پس😐😐 ترمتون کی شروع میشه؟ 

گفتن 15 ام خبری نیس ولی 

خیییلیییی😂😂😂 آهان🤔 شیر اوکیه همونو میخورم  گرم باشه یا سرد؟

هرجور خودت راحتی گرم معمولا بهتره 

ما سوالا رو مذاشتن توسایت جواباشو مینوشتیم فایل میکردیم ایمیل میکردیم برای استاد دیگه ببین چقدر ما ...

مام همون جوری بودیم یه سریا سواله فرق داشت یه سریا عین هم بودیم

حالا هم از هم میپرسیدیم هم جزوه اینا داشتیم 

به مام نسبتا نمره بهتر دادن این ترم البته نااااموسا جرمون دادن دیگه حقمون بود

سلام خوبین بچه ها شما از روش فرنچ لس چیزی میدونید؟شاخه های مو به موها اضافه میکنن

سلام عزیزم

نشنیدم تا حالا ولی اگه مثل اکستنشن باشه وقتی یه مو به مو وصل میشه سنگین میشه خودش ریزشو بیشتر میکنه اگه ریشه مو سست باشه و آرایشگر و مواد خوب نباشن 

اگه حوزه کاریت قراره مربوط به رشتت باشه بخون وگرنه ارزش نداره وقت بذاری و کلی اذیت شی باز

بابام خیلی حساسه یعنی دوست داره کار خوب داشته باشم کامل مستقل باشم ولی من تو خودم نمیبینم بخوام کار این جوری داشته باشم زندگیمم بچرخونم

یعنی خودم دوست دارم تو رشته خودم کار نیمه وقت و این مدلی داشته باشم چون به هرحال خودمم یکم علاقه دارم به رشتم حالا در کنار اون کاری که دوست دارمم بکنم 

بعد من ویتامینو میدونم بابام که نمیدونه😂😂

بخواد کار کنم خب پیش اون کار میکنم دیگه مدرک مهم نیست که😂😂😂 ولی خب الان رو هواییم فعلا

سلام نه عزیزم وقت بذار 6 ماه موهای خودت دراد هرچیزی که تو این مایه هاس موهاتو میریزونه بدتر دیگه او ...

حق با شماس..فکرم درگیر موهامه..خیلی دیر بفکرشون افتادم😢

فعلا دارم روغنارو استفاده میکنم.نمیدونم چی میشه

نه اونا ورزشه  تو باید سرد و گرم کردنو انجام بدی خودت حرکات کششی از بالا به ترتیب تا پایین برو ...

اهان نمیدونستم پس اونم دانلود میکنم 

بجز اینا ورزش پامم هست

گفتم اینو شروع کنم بدنم آماده شه دیگه ورزش پامو شروع کنم درد نمیگیره چون قبلا انجام میدادم اولاش پادرد میگرفتم

الان درد جفتشو ادغام کردم😂 

تقریبا شبیه اکستنشنه..با چسب وگیره نیس با لیزر انجام میدن حضوری مشاوره میدن.

اگه برای خودت میخوای سمت این چیزا نرو

تا میتونی باید تقویت کنی این جوری بیشتر فشار میاره

حق با شماس..فکرم درگیر موهامه..خیلی دیر بفکرشون افتادم😢 فعلا دارم روغنارو استفاده میکنم.نمیدونم چی ...

عزیزم اروم باش درسته دیر به فکر افتادی ولی اگه غصه و ناراحتی دخیل باشه با کارت نتیجه خوبی نمیبینیا

با ذوق و شو ق بزن محلولو از موهات معذرت بخواه که به فکرشون نبودی بهشون عشق بده مطمئن باش نتیجه میگیری .راه هایی که زود به نتیجه میرسونه مثل الحاق کردن موها حالا اکستنشن یا هرچیز دیگه زودم نتیجش از بین میره

پس صبور باش و راهی که یکم طول میکشه ولی نتیجش قشنگتره رو با خوشی پیش ببر حال خوب و حس خوب بینهایت اثر گذاره

حال بد ممکنه حتی یه مریضی ساده رو انقدر برامون گنده کنه که ازش بمیریم ولی حال خوب باعث شده خیلیا سرطانشون درمان شه

مو که دربرابرش چیزی نیست