2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105291 بازدید | 18988 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چککککاریه روزی دو سه تا بیار تازه بخور تو همه فصلاهم هست 😅

نه خب . لیمو اسلایس خشک شده . داخل چای میریزن

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

میوه_خشک_هانان#  

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

@_بانوووو_75 سلام بانو جون

خوب هستید ؟

ببخشید من برای خشک کردن لیمو ترش اونارو اسلایس تقریبا نازک کردم و داخل میوه خشک کن گذاشتم 

منتها بعد که خشک شد و تست کردم ، دیدم خیییلی تلخ شده 😢😢

میشه بگید چیکار کنم که تلخ نشه 

فیلادلفیا زیاد بخور پسر عمومه ببین توش فیل داره پس خییییییلی خوشمزه است 🤣🤣

😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بچا من لیمو برش دادم و گذاشتم تو میوه‌خشک کن  ولی تلخ شدهههه 😢😢 چیکار کنم که تلخ نشه !؟&nbs ...

اوری یکم شربت درست کن با اب و شکر رو گاز تا غلیظ شه

بع خیلی کم بزن به لیموهات بعد خشکشون کن

موز و پرتقالم اینجوری خشک میکنن

موز واس اینکه بیمزه نشه پرتقال بخاطر تلخیش

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اوری را خنک نوشیدم 

😂😂😂😂😂

محتویات درازشو صادر کرده 

اوری را خنک نوشیدم 

نوش جان 😄😄😄