2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105291 بازدید | 18988 پست
اوری یکم شربت درست کن با اب و شکر رو گاز تا غلیظ شه بع خیلی کم بزن به لیموهات بعد خشکشون کن موز و ...

ینی بعد که اسلایسشون کردم این کارو کنم ؟ 

من همش فکر میکنم به خاطر نحوه‌ی برشم بوده 

ینی اگر با کاتر حلقه حلقه برش میدادم کمتر بافت پوستش آسیب میدید و تلخیشو به لیمو نمیداد 

نظرت چیه ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه ایولاااا امروز که تررررررررر تو سبدوم شددوباره راستی شندول فاذرو‌پرسیدم هنوز مجمع نرفته قبل از مج ...

من امروز دیدم شپنا خیلی اومده پایین دوباره خریدم 💃

الان به بابام‌گفتم اونم فکر میکنه همین جوری باشه یعنی اگه باز بشه ولی مجمع نرفته باشه شامل میشه

ولی یه چیزم هست اگه باز بشه به احتمال زیاد خب صف خرید زیادی میشه و فروش خیلی کم میشه

ولی خب بتونی بخری چیز مشتی ایه 

ینی بعد که اسلایسشون کردم این کارو کنم ؟  من همش فکر میکنم به خاطر نحوه‌ی برشم بوده  ینی ...

اگه چاقوتم تیز باشه اثر داره ولی تو فرایند خشک شدن پوستشم ازش بخار بلند میشه دیگه ابش تبخیر میشه

برای همین لیمو رو یکم شربت میزنن

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
https://t.me/angles_shop

شی شی هَ ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
@_بانوووو_75   سلام بانو جون خوب هستید ؟ ببخشید من برای خشک کردن لیمو ترش اونارو اسلایس تقر ...

سلام عزیزم 

ممنونم شما خوبی 

گلم لیمو ترش رو باید با چاقوی خیلی تیز برش بزنی 

ورقه ها نه نازک و نه ضخیم باشند 

بعد تایمی که لیمو برش میخوره و بیرونه به حداقل برسون 

یعنی به محض برش بره تو دستگاه 

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
سلام عزیزم  ممنونم شما خوبی  گلم لیمو ترش رو باید با چاقوی خیلی تیز برش بزنی  ورقه ...

وای عزیزم ممنونم که جواب دادید ، لطف کردید 😀🤗🤗🤗🤗😚😚

حتما این سری این کارو میکنم 😘

کانال دخترخواهرمه 😉😉

چیزی میفروشه ؟؟ 

خواهر زاده بزرگ داری ؟؟ 😀😀

موفق شدی ؟؟؟

هنو که درست نکردم

برم یه کیلو لیمو بخرم ببینم این بار خوب میشه یا نه 😀