وااااای شمااااااال 😍😍😍😍😍 همیشه به شادی 🤗🤗 آخ این مدل افتادن خیییلی بده ! این که فکر میکنی پ ...
مرسی عزیزم
واست چند تا عکسم گرفتم از منظره گفته بودی قبلا عکس بگیرم🤗
من سال کنکورم یه بار تو پله های مدرسه پایین اومدن بدجور افتادم خودمو با میله نگه نمیداشتم مستقیم سرم میخورد به نرده تازه کیف سنگین و وسایل داشتم🤦♀️ مچ پام در رفت ساق پامم خورد به لبه پله تا سال ها کبود بود اندازه نصف کف دست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم واست چند تا عکسم گرفتم از منظره گفته بودی قبلا عکس بگیرم🤗 من سال کنکورم یه بار ت ...
وای مرررررررسی 😍😍😍😍😍
بفرس ببینننننم 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بجز ۲ روز آخر هوا خیلی خوب بود انگار نه انگار وسط تابستونه باروووون میومد یعنی واقعا اکسیژن رسید به ...
چه عاااالی 😍😍
قربونت 😚😚😚
حرفمو پس میگیرم✊ اعلام کردن تکذیب شده 🤣🤣 تو کمتر از ۲۴ ساعت نظر عوض میکنن خدایاشکرت🙏
اگه بدونی چه صفای میلیونیه فروشی درست کرده بودن تو پالایشیا کللللا از چنگ مردم دراوردن 😂😂😂حالا خیلیا میخواستن لغو اردر فروش کنن هسته هنگ کرده بود اجازه ی لغو نمیداد 🤣🤣🤣