2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105331 بازدید | 18988 پست
🙄🙄😣😣گوز

فیلی جونم گُوزلیم هس به معنی خوشگلم😂😂

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
الان بهتره شکر خدا ولی هنوز مریضه.نگرانم خونوادم بگیرن.خدا رحم کنه به هممون.

خداروشکر 😐برای بچه ها انگار راحتتر هست

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شککککرت یا رب العالمین خدا همرو حفظ کن 

الهی امین☺😍😍❤❤❤

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
🙄🙄😣😣گوز

فیلی الان منفی شده پالایشیا اگه میخوای بخری وقت خوبیه 

البته نمیدونم تا کی معامله میشع کرد 

من خودم الان ۵۰۰ تومن داشتم شپنا خریدم منفی ۵ خورده

صبح خبر اومده دارا دوم کنسله مردم دارن میفروشن ولی به نظرم خبر درستی نیست و شایعس

یه جا هم خوندم نوشته بود الان بهترین زمان ورود به پالایشی هاس

شپنا هم افزایش سرمایه سنگین داره واسه همین اونو خریدم   

اوری چرا انقدر ساکتی؟😢😢

چطوری عزیززززززززممممم 😍😍😍😍😍😚😚😚

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
شکر بد نیستم  تو خوبی؟ میخوام کمتر بیام سایت دیدم توام کم پیدایی دلم تنگید 😭😭😭

منم خوبم 

قربونِ دلت برم ممممن 🤗

یه مدته کلا همه کم میایم تاپیک ...

من یه مدته حس و حال ندارم ... یه مقدار ذهنم درگیره . 

تو چیکارا میکنی ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
منم خوبم  قربونِ دلت برم ممممن 🤗 یه مدته کلا همه کم میایم تاپیک ... من یه مدته حس و حال ند ...

من مسافرت بودم‌چند روز😁😁

درسمم سبک شده یکم ۲تا پروژه و چند تا ارائه مونده

الانم سریال ترکی دانلود کردم دارم میبینم😅

دیروزم تو پله ها افتادم زانوم ترکید😐😐

من مسافرت بودم‌چند روز😁😁 درسمم سبک شده یکم ۲تا پروژه و چند تا ارائه مونده الانم سریال ترکی دانلو ...

عع کجا بودییییی 😀😀😀

منم دارم فرندز رو میبینم 😍

وای چطوری افتادیییییی 😣😣 هنوز درد میکنه زانوت ؟ کاش ازین پمادای ضد درد میزدی . ازینا که توش فلفل داره و گرم میکنه استخون رو

عع کجا بودییییی 😀😀😀 منم دارم فرندز رو میبینم 😍 وای چطوری افتادیییییی 😣😣 هنوز درد میکنه زانوت ...

شمال😅😅 یکم هوام عوض شد بهتر شدم گرچه تقریبا یه روز راحت بودم قبلش بازم پروژه داشتم😖😖

راه پلمون تاریک بود وسایل دستم بود فکر کردم پله آخره با جفت زانو افتادم پایین زانوی چپم اندازه دو بند انگشت کبود شده زانوی راستمم یه قسمت کوچیک باد کرده 

حالت عادی درد نمیکنه ولی بخوره به جایی درد میگیره حالا اونم بگذره خوب میشه 

خبر دیگه این که یه تابلو خریده بودم جغدی بود یادته؟از اون مدل جغدیا ساعت خریدم واسه اتاقم😁😁  

شمال😅😅 یکم هوام عوض شد بهتر شدم گرچه تقریبا یه روز راحت بودم قبلش بازم پروژه داشتم😖😖 راه پلمون ...

وااااای شمااااااال 😍😍😍😍😍

همیشه به شادی 🤗🤗

آخ این مدل افتادن خیییلی بده ! این که فکر میکنی پله هست ، ولی نیست 😖😖😖

آره تابلوتو یادمه ‌. مبارکهههه 😍😍

چند قسمت دیدی؟ منم میخوام ببینم  قشنگه؟

من فصل هفتم قسمت سوم

هر فصل تقریبا ۲۵ قسمت داره

حتما ببین خیییییلی باحاله 😄😄