2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105329 بازدید | 18988 پست
وااااای شمااااااال 😍😍😍😍😍 همیشه به شادی 🤗🤗 آخ این مدل افتادن خیییلی بده ! این که فکر میکنی پ ...

مرسی عزیزم 

واست چند تا عکسم گرفتم از منظره گفته بودی قبلا عکس بگیرم🤗

من سال کنکورم یه بار تو پله های مدرسه پایین اومدن بدجور افتادم خودمو با میله نگه نمیداشتم مستقیم سرم میخورد به نرده تازه کیف سنگین و وسایل داشتم🤦‍♀️ مچ پام در رفت ساق پامم خورد به لبه پله تا سال ها کبود بود اندازه نصف کف دست

ولی جا ندارم واسه ساعت نمیدونم کجا بذارم🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم  واست چند تا عکسم گرفتم از منظره گفته بودی قبلا عکس بگیرم🤗 من سال کنکورم یه بار ت ...

وای مرررررررسی 😍😍😍😍😍

بفرس ببینننننم 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اووووووو چقدر زیااااااد 😰😰😰 طنزه عایا؟

بله طنزه 🤩

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😁😁😁

وای سونییییییییی 😀😀😍😍😍😍😍😍😍

روحم تازه ششششششد

خدایا شماااااااااااال 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

وای مررررسی عزیزززززززم 

چه مِهیییی چه طبیعتییییی 😍😍😍😍

اوووووووووم بوی شماااااااال 😍😍😍😍😍😍😍😍

خیییییییلی لذذذدت بردم از عکسا 

عاشقتم دخدر جون 😚😚😚😚😚😚😚😚🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

وای سونییییییییی 😀😀😍😍😍😍😍😍😍 روحم تازه ششششششد خدایا شماااااااااااال 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 وای ...

بجز ۲ روز آخر هوا خیلی خوب بود انگار نه انگار وسط تابستونه باروووون میومد یعنی واقعا اکسیژن رسید به مغزم 

اون قسمت مه که کلا همیشه خنکه😍😍 

ایشالله قسمت شه زود بری😍😍😍

بجز ۲ روز آخر هوا خیلی خوب بود انگار نه انگار وسط تابستونه باروووون میومد یعنی واقعا اکسیژن رسید به ...

چه عاااالی 😍😍

قربونت 😚😚😚

سلام روزبخیر🌹

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
حرفمو پس میگیرم✊ اعلام کردن تکذیب شده 🤣🤣 تو کمتر از ۲۴ ساعت نظر عوض میکنن  خدایاشکرت🙏

اگه بدونی چه صفای میلیونیه فروشی درست کرده بودن تو پالایشیا کللللا از چنگ مردم دراوردن 😂😂😂حالا خیلیا میخواستن لغو اردر فروش کنن هسته هنگ کرده بود اجازه ی لغو نمیداد 🤣🤣🤣

باع...