2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105708 بازدید | 18988 پست
راستی دوستان بالاخره کار خودمو کردم سفارش دادم😁 مرحله بعدی اکسسوریه  البته از همین جا میخرم ...

مبارککههههه تنخور لطفا😎

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلام ممنیییییی 😍😍😍 ممنی ب توصبه شما پریشب صفحه قرانی ک برام اومد رو دقت کردم ان3د قشنگ بود ک اشکا ...

عزیزم ان شاالله خیره😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ان شاالله خیره😍

ان شاءالله😍😍😘😘

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

بچا امشب برا همه دعا کنیم حتی کسایی که نمیدونیم وجود دارن برا ایندگان برا گذشتگان برا بیوارثا و بد وارثا برا اونایی که خیلی دین و گناه دارن برا کسایی که بهمون خواسته و ناخواسته ظلم کردن تا ماهم به کسایی که خواسته و ناخواسته ظلج کردیم بخشیده بشیم

مباااارکه خیلی خوشم میاد ک حرف بقیه رو تصمیمت اث نداره این یعنی اراده😍😍

😂😂😂😂🤦‍♀🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من این مدلیم که یه چیزی خوشم بیاد میرم تو نخش یه چیز خوشم نیاد هیچ جوره نمیتونم قبول کنم

اون روز فکر کنم جمعا ۱۰ دیقه اینا شد پشت سر هم نبود یکی دو دیقه ای چند بار 

آهان مرسی 😚

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سایز ۴۶ حیلیم خوبههههههه😁

اللللللبته که خوبههههههه 😀😀😀😀😀😀

من منظورم این بود که سایزِ سونی نهایت ۳۸ باشه ! ولی براش ۴۶ ارسال کرده بودن 😄😄

از این جهت گفتتتتتتم 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
جیجرتو😍😍😍😍 واقعا تکیده شدم البته همش بخاطر زایمان نیست برا یکی از عزیزانم مشکل خکنوادگی پیش اوم ...

عزیزم ...

ان‌شاءالله مشکلشون حل شه 

خیلی سخته ناراحتی و مشکلات اونایی که دوسشون داریم رو میبینیم 😓😓😓

ای خواجه چه جویی ز شب قدر نشانی ؟

هر شب ، شب قدر است اگر قدر بدانی !

🌹التماس دعا🌹

😂😂😂😂🤦‍♀🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من این مدلیم که یه چیزی خوشم بیاد میرم تو نخش یه چیز خوشم نیاد هیچ ...

😂😂😂من انقد سست عنصرم ک بااااورت نمیشه

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
آره ۱۷ سال

تو انقدر بیبی فیسی از همه خانوادت همچین انتظاری دارم😂 گفتم الان سنشو بیشتر میگی میگم واوووو اصلااااا بهش نمیااااااد تو معادلات همه رو بهم ریختی ماشالا ماشالا بهت 

حالا چشمت نزنم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
😂😂😂من انقد سست عنصرم ک بااااورت نمیشه

منم خیلی وقتا این جوریم باو فقط بعضی وقتا این جوری میکنم

انقدر تنبلی میکننننم کلی کار میخوام بکنم نه وقت دارم نه وقتی وقت دارم حال دارم😁

ولی مثلا یه بار سر المپیاد من دوم دبیرستان بودم تقریبا ۲ ماه وقتمو گذاشتم رو المپیاد خوندم و خوندم درس خودمو نمیخوندم و بعضی کلاسا هم اجازه میدادن نمیرفتم که یه بارم دعوام شد با معلم دینی میگفت من اجازه ندادم مشاورمون میگفت وقتی نمیتونی مدیریت کنی به درست برسی المپیادو بذار کنار  😒😒 در صورتی که تو همه مدارس این جوریه که بچه های المپیادی خیلی وقت واسه درس دیگه نمیذارن گذشت و امتحان دادم و قبول نشدم همش به حالت مسخره نگام میکردن دوستام نه ها معلم اینا منم حرصی شده بودم سال بعد تو دو هفته بکوب خوندم قبول شدم 💪

یه آزمونم هست imc اونم مثل المپیاد مرحله ای داره تا بین المللی با این که نخونده بودم همین جوری امتحان دادم قبول شدم تو کل مدرسمون که همه هم خرخون بودن فقط من و یه نفر دیگه قبول شدیم 😒😒😒

دلم خنک شده بود😁😁😁