2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105708 بازدید | 18988 پست
بین انگشت شست و اشارس زیر استخون اشارس یه چیز گردالی داره😅 

آهان آره . عکسشو الی گذاشته بود 👍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی دوستان بالاخره کار خودمو کردم سفارش دادم😁 مرحله بعدی اکسسوریه  البته از همین جا میخرم ...

مبارکههههه 

کاشکی زود بیاااااااد

هر زملن اومد بگو بهموناااا 😀😀😀

عکسشم بااااید بذاری 😁😁😁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آهان آره . عکسشو الی گذاشته بود 👍

آره همون 

منم یه روز چند دیقه ماساژ دادم فرداش خبر شد

فکر میکنم تاثیر اون بوده و این که من همیشه ۲ روز از کار میفتادم این سری فقط چند ساعت درد داشتم

این سری هم ادامه میدم ببینم منظم میشه یا نه نوشته بود بیماری های زنانه رو درمان میکنه

آره همون  منم یه روز چند دیقه ماساژ دادم فرداش خبر شد فکر میکنم تاثیر اون بوده و این که من هم ...

دورانی ماساژ میدی ؟ در حدی که حس شه ماساژ میدی یا یواشتر ؟ چن دقیقه در روز ؟

مبارکههههه  کاشکی زود بیاااااااد هر زملن اومد بگو بهموناااا 😀😀😀 عکسشم بااااید بذاری 😁😁 ...

آره واقعا کاش زود بیاد 😫

ایشالله اون موقعم همین ذوقو داشته باشم😁

اگه موفقیت آمیز بود برام بازم چیز خوب پیدا کنم این جوری میخرم مثلا بعضی وقتا آف ۷۰ ۸۰ درصد هم میخوره یا مثلا موقع بلک فرایدی

خواهش میکنم 😘😘 

😘😘

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
دورانی ماساژ میدی ؟ در حدی که حس شه ماساژ میدی یا یواشتر ؟ چن دقیقه در روز ؟

در حدی که دردش حس بشه نه اون قدر زیاد که بترکه نه اون قدر کم که کم باشه😁

انگشتم که رو پوستمه  رو اون نقطه دورانی ماساژ میدم انگشتمو رو پوستم نمیکشم

هیچی ... دلم خواس ماچت کنم 😊

ای جوووووونه دلم بیا بخلمممممم      

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
سلام روزبخیر😘

سلام ممنیییییی 😍😍😍 ممنی ب توصبه شما پریشب صفحه قرانی ک برام اومد رو دقت کردم ان3د قشنگ بود ک اشکام بی امون میریخت💋💋💋

راستی دوستان بالاخره کار خودمو کردم سفارش دادم😁 مرحله بعدی اکسسوریه  البته از همین جا میخرم ...

مباااارکه خیلی خوشم میاد ک حرف بقیه رو تصمیمت اث نداره این یعنی اراده😍😍

قبل حموم همون ماسک زردچوبه نصف قاشق چای خوری ماست دوقاشق چی خوریو بذار بعد حمومم پوستتو با گلاب پاک ...

میسی گلدخترم اره ماساژ باید شیش ماه تا یک سال بگذره حتما

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
هیچی به خدا  

سایز ۴۶ حیلیم خوبههههههه😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ممنیِ ما همییییییشه خوشگلهههه 🤗🤗🤗🤗🤗🤗😍

جیجرتو😍😍😍😍

واقعا تکیده شدم البته همش بخاطر زایمان نیست برا یکی از عزیزانم مشکل خکنوادگی پیش اومده خیلی خیلی از لحاظ روحی فرسوده شدم.