2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105708 بازدید | 18988 پست
ببخشید 😅😅😅 هیچی نمیخواستم بگم . فقط میخواستم ببینید 😂😂 دیشب میگه خاله ، همه‌ی مخاطبای گوشبت ع ...

آخییییی عزیزم

من دوتا از خاله هام مجرد که بودن من عششششق میکردما یکیشون دو سال بزرگتره بازیام با اون بود همش اون یکی درس میخوند ازدواج نکرد تا 28 معاون مدرسه بود من باهاش میرفتم اردو همه هی حسودی میکردن من خواهرزاده ناظمشونم خیلی دوسش داشتن 

الانم همون خالم خیلی بیشتر از بقیه خواهرزاده برادرزاده هاش منو دوس داره همیشه هم بهم میگه دلم تنگ شد برای اونوقتا

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
دوستم گفت پرم درد دارم گفتم یه کار میگم بکن شاید خوب شه از دست خودم عکس دادم نقطه هیگو رو تا خواستم ...

اووو مای گاد چه سریع من بیشتر وقت برد تا آروم شم

اره خوابم میگیره منم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راستی دوستان بالاخره کار خودمو کردم سفارش دادم😁 مرحله بعدی اکسسوریه  البته از همین جا میخرم ...

به بههههه مبارکا باشه 😍😍 

سونی اگه از پیجایی که از ترکیه لباس وارد میکنن چندتا بخریم وزنشو محاسبه میکنن پول پست بیشتر میشه اره؟؟ یا ربطی نداره

میسی گلدخترم اره ماساژ باید شیش ماه تا یک سال بگذره حتما

قوبونت ممنی 

رسید دستم میدم😉 عکس تنخورووو😁

حالا جفتشو بده چی میشه مگه😅😂

منم خیلی وقتا این جوریم باو فقط بعضی وقتا این جوری میکنم انقدر تنبلی میکننننم کلی کار میخوام بکنم ن ...

منم تجربه اینجوری دارم المپیاد شرکت کردم خیلی زبون نداشتم که با معلما زیاد بگو بخند کنم و هی سوال و جواب و اینا چیزی که بلد بودم نمیپرسیدم یه دختره بود بلدم بود میپرسید بعد میگف ینی فلان و فلان طورم هس که معلمه بگه این خیلی حالیشه

هیچی المپیاد شد به من معلم دو سه تا کتاب داد بخونم به اون کلیییی کتاب داد

من با ذوق و شوق و از سر علاقه خوندم سوم شدم اون رتبه نیاورد 

استانی اول شدم کشوریم سوم شدم دیگه بعد مرحله اول معلما منو میفرستادن کتابخونه که برای المپیا  بخونم یادش بخیر

من فکر کردم واقعا شوخی میکنه 😂😂 ولی دیدم نه جدیه

😅😅😅

به بههههه مبارکا باشه 😍😍  سونی اگه از پیجایی که از ترکیه لباس وارد میکنن چندتا بخریم وزنشو م ...

به من گفت یه هزینه باربری داره بعد هزینه پست خود اونا با توجه به وزن تعیین میکنن که دم در میارن اون موقع باید بدم

دوستم میگفت با خواهرش و دخترخالش و دوستاش اینا یه جا خرید میکنن که پول پست کمتر بیفته براشون

مثلا یه هزینه ثابت داره بعد فکر کنم از یه وزنی بیشتر میاد روش خب اون هزینه ثابته براشون به صرفه میشد 

ولی لباس خیلی وزن نداره فکر نکنم هزینه پستش خیلی زیاد بشه

منم تجربه اینجوری دارم المپیاد شرکت کردم خیلی زبون نداشتم که با معلما زیاد بگو بخند کنم و هی سوال و ...

من کنکور اولمو خیلی بد دادم میخواستم دوباره بخونم مشاورمون زنگ زده بود به مامانم گفت این چیزی نمیشه بره پیام نوری چیزی بخونه 

حالا این که اصصصلا به اون ربطی نداشت هیچ 

سال بعد قبولیمو کردم تو چششون بیشعورا اسم منو جزو قبولی مدرسه گذاشتن😳😳😳 د لامصب مگه نگفتی برو پیام نووور چرا نزدی پیام نور هااان😤😤😤😤 میخواستم زنگ بزنم بگم پاک کنن دیگه بیخیال شدم 

یعنی تو کانال مدرسه عکس اسامی و قبولیارو گذاشته بودن پاک کردن منو اضافه کردن دوباره گذاشتن😳😳😳  

به من گفت یه هزینه باربری داره بعد هزینه پست خود اونا با توجه به وزن تعیین میکنن که دم در میارن اون ...

اوهوم که اینطور اخه ترکیه لباسای اوت لت اگه اشتباه نگفته باشم زیاد میفروشه تک سایز باشه کلی میاد پایین قیمتش

میخواستم ببینم تو تعداد تاثیر داره یانه 

مرسی😘

اللللللبته که خوبههههههه 😀😀😀😀😀😀 من منظورم این بود که سایزِ سونی نهایت ۳۸ باشه ! ولی براش ۴۶ ا ...

میدونم😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من کنکور اولمو خیلی بد دادم میخواستم دوباره بخونم مشاورمون زنگ زده بود به مامانم گفت این چیزی نمیشه ...

ما خیلی ماجراها داشتیم پیش دانشگاهی برگه هامونو سفید دادیم واسه شیمی از دبیر راضی نبودیم 

بعد میگفتن کل بچه های تجربیو پروندشونو میدیم برن و فلان مام که عصبی گفتیم بدید بریم خونه بخونیم بهتره برامون

خلاصه که سر همون قضیه گفتیم حق ندارید اسم مارو بزنید به دیوار مدرسه

دوستم رفته بود دیده بود اسما رو زدن یه غوغایی کرده بودا 

سال بعد اون مدرسه شد فنی حرفه ای

مدیره استدلالش این بود که ما پیش دانشگاهی ایم ربطی به اون نداریم بچه های دوره مدیریت فلانی ایم چسبیده بود به سوما که آرزوی همونام موند به دلش اونجا رو منحل کردن اسمش عوض شد دیگه دوره نظریم نبود

فک کنم همش بخاطر شکایتای ما بود