2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105708 بازدید | 18988 پست
ما خیلی ماجراها داشتیم پیش دانشگاهی برگه هامونو سفید دادیم واسه شیمی از دبیر راضی نبودیم  بعد ...

ایش ایش😒😒😒😒😒

پیش دانشگاهی هرچقدر معلمامون عالی بودن مشاورامون داغون بودن 

ایش ایش😒😒😒😒😒 پیش دانشگاهی هرچقدر معلمامون عالی بودن مشاورامون داغون بودن 

من بهترین دوره دبیرستانم سوم بود مامان همکلاسیمون که دوست صمیمی منم بود سال دوم دبیرمون بود سال سوم شد مدیر 

چه معلمایی ینی کل مدرسه حال میکردنا نه فقط ما

خیلی هوای بچه هارو داشت پیش دانشگاهی شد ناظممون مدیر یکی دیگه شد خیلیم عقده ای بود هنوزم نبخشیدمش بابت عمری که از ما حروم کرد با کاراش ما بجای درس خوندن تو جنگ و دعوا با اون بودیم همش

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من بهترین دوره دبیرستانم سوم بود مامان همکلاسیمون که دوست صمیمی منم بود سال دوم دبیرمون بود سال سوم ...

واقعا معلما و مسئولای مدرسه به نظرم مسئولیت سنگینی دارن چون نصف روز دانش آموزا تو مدرسس و جای تربیت و آموزشه اگه بخواد آزار دهنده باشه واقعا باید جوابگو باشن 

الکی نمیگن معلمی شغل پیامبراس      

بچه ها امشب دعا کنین از ته قلبتون🥺  اینو خاله ویتامین بهش گفته 🥺 بنده خدا عاجز افتاده گوشه ...

کاش میشد براش کاری کرد

حتما یادش میکنم❤

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
کاش میشد براش کاری کرد حتما یادش میکنم❤

مرسی عزیزم ❤❤❤

فقط میتونه معجزه بشه 😔

کاش خدا تو این شبا بهشون نظر کنه 

من گفتم خالش میزاعه نوشو میبینه روحیش عوض میشه بنده خدا کارش کشید به بیمارستان حتی نمیتونه تکون بخوره

منم خیلی وقتا این جوریم باو فقط بعضی وقتا این جوری میکنم انقدر تنبلی میکننننم کلی کار میخوام بکنم ن ...

ینی عااااشق این "باو" گفتنتم 😄

جانِ من یه وُیس بده ببینم چطوری میگی 😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
تو انقدر بیبی فیسی از همه خانوادت همچین انتظاری دارم😂 گفتم الان سنشو بیشتر میگی میگم واوووو اصلاااا ...

😅😅😅😅😍😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آخییییی عزیزم من دوتا از خاله هام مجرد که بودن من عششششق میکردما یکیشون دو سال بزرگتره بازیام با او ...

آخیییی چه باحال 😍😍😍

میدونم😁

پی چرا تن و بدن منو میلرزوووووونی 😭😭😭😭

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

مرسی عزیزم ❤❤❤ فقط میتونه معجزه بشه 😔 کاش خدا تو این شبا بهشون نظر کنه  من گفتم خالش میزاعه ...

خدا شفا بده 😖🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

اتفاقا گفتنی نمیگم تو چت باو باو میکنم😂😂😂😂

عع 😂 منم میخوام من بعد بگم 😁 خیلی حال میده 😄