2777
2789
عنوان

کی رشته تحصیلیش رادیولوژی هست؟؟

1908 بازدید | 7 پست

بچه ها کسایی که رادیولوژی خوندن میشه راهنماییم کنن

درامدش چطوره؟؟

من لیسانس یه رشته دیگه دارم و الان می خوام رادیولوژی بخونم

چند سال زمان میبره

و اگر بخوام کلینیک  بزنم شرایطش چجوریه

رشته خوبیه درامدش هم خوبه به نسبت

لیسانسش ۴ ساله ولی ارشدش دیگه رشته های دیگه میشه یعنی ارشدی به اسم رادیولوژی نداریم

فیزیک پزشکی،تصویربرداری پزشکی،آناتومی... اینا میشن رشته های ارشدش.

اجازه تاسیس کلینیک ندارن.

فقط اونایی میتونن تاسیس کنن که دکتری عمومی گرفته باشن و متخصص رادیولوژی باشن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلینیک که نمی تونید بزنید اون متخصص رادیولوژی هست که میتونه مطب و کلینیک بزنه...بعدم بیخیال شو بازار کار رشته های تجربه هم داغون شده مخصوصا پیراپزشکی مثل رادیو لوژی و ازمایشگاه اتاق عمل...یکم فقط رشته های توانبخشی مثل فیزیو تراپی و کاردرمانی اینا خوبن ...الان اکثر رادیولوژی ها و آزمایشگاه های بیمارستانهای دولتی هم دارن خصوصی میشن یعنی دولت استخدام نداره بخش خصوصی هم که حقوق کارگر ی میده

امید آخرین چیزیست که میمیرد
کلینیک که نمی تونید بزنید اون متخصص رادیولوژی هست که میتونه مطب و کلینیک بزنه...بعدم بیخیال شو بازار ...

برای گرفتن تخصص رادیولوژی چند سال باید درس خوند؟؟ که بشه کلینیک یا مطب زد؟؟

برای گرفتن تخصص رادیولوژی چند سال باید درس خوند؟؟ که بشه کلینیک یا مطب زد؟؟

باید پزشک عمومی بخونی بعد تخصص رادیولوژی حدودا دوازده سال پشت سرهم....البته جواز مطب هم چون مطب و کلینیک زیاده زمان میبره تا بدن ولی بدون مطب زدن میتونی تو کلینیک دیگران کار کنی کمش با تخصص روزی دو تومن مطب میدن به پزشک الان البته

امید آخرین چیزیست که میمیرد

من خوندم..حقوقش حدود ۵میلیونه الان..من ورودی ۸۵هستم..ولی ازاونموقع به بعدفقط دوبار ازمون استخدامی اومد..ولی دائی من متخصص رادیولوژیه..بواسطه اون استخدام شدم..الانم بازار کار همه رشته ها ضعیفه متاسفانه..اگه دنبال کاری برو پرستاری بخون

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم