2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489058 بازدید | 6289 پست
سلام توکا جان به سلامتی عزیزم. در مورد لباس باید بگم خب از نظر من لباسهایی که از ایران میاد واقعا از نظر جنس و دوخت و قیافه خب به خوبی اینجا نیست. هر چی هم جنس خوب بخری و عالی باشه. من برای خودم ترجیح میدم از اینجا خرید کنم. خانوادم هم میان همیشه بهشون میسپارم که لباس برای من و بچه ها نیارن... مگر طرح های ایرانی از مزون های طراحی لباس ایرانی که کلاس اونها کلا فرق داره... مثلا شالهای نیما نی و ... مثلا.. اینها خوبن. البته خب برای کسی که اول میاد شاید به صرفه تر باشه از ایران خرید کنه چون اونجوری ریال باید به یورو تبدیل کنه... اینم بگم که اینجا اینکه چجوری باشی اگر برای خودت مهم نباشه برای بقیه مهم نیست. ببین خودت چجوری راحت تری. در مورد پلوپز هم بگم که اینجا همونهایی که ایران هست را میتونی گیر بیاری ولی حدود 100 یورو اینها میشه مثلا یه پارس خزر.. اگر وزن و جا داری از ایران بیاری به نفعته... اگر قرار باشه اضافه بار بدی اینجا بخری به صرفه تره. چیزهایی که از ایران میارم وسایل دکوری سنتی ایران هست. وسایل هفت سین و ادویه و زرشک... چیزهای دیگه نه همین جا میخرم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من ویزام هفته پیش اومد و الان چندروزیه رسیدم آلمان واااای پارمیدا اینقد حال میکنم وقتی از خوشی هات میگی. هم از خوشی خودت خوشحال میشم و هم آینده خودمو توی تو میبینم و دلگرم میشم به اینجا موندن
راستی بچه ها امروز با کوردینیتورم حضوری ملاقات داشتیم که درباره درسها و سیستم آلمان برام توضیح داد. خوب بود ولی یه چیزش کمی ناراحتم کرد. همچین یه سوالاتی از ایران ازم میپرسید که اینگار من از ته دنیا یا از یه جای بی آب و علف در حد یه کشور آفریقایی اومدم!! نمیدونم شاید من اشتباه حس کردم مثلا جوری از شهرم میپرسید که اینگار ایران همه جاهاش روستاهای بی آب و علفه! البته بازم میگم شاید من توهم زدم ولی خب اطلاعات زیادی درباره ایران نداشت حتی اسم شهرای بزرگ یارانو نمیدونست!! یه کمی بهم برخورد که درباره کشورم اینجوری فکر میکنه
آره عزیزممم برلینم و خداروشکر خونه هم پیدا کردم. برادرم کانکشن های زیادی داره توی آلمان و باز تونست برام یه خونه پیدا کنه. البته فقط برای یک ماه این خونه میتونم بمونم امیدوارم زودتر خوابگاه پیدا کنم که بعد از این یه ماه نخوام آلاخون والاخون بشم آره هوا امروز خیلی سرد بود و باد خیلی میومد
خب اینجا میگن تهران و ایران.... تهران که پایتخته و میدونن مدرنه ولی ایران به نظرشون مدرن نیست... زیاد رو این مسائل حساس نباش براشون توضیح بده براشون خیلی جالبه. البته شیراز و اصفهان را هم میشناسن
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
چه با مزه اصفهان نمیشناخت؟ خب اطلاعات نداره .. ما هم همه شهرهای المان یا فرانسه یا اتیوپی را نمی شناسیم که... برامون توضیح میدن یاد میگیریم... کلا ایران اینقدر که ما خودمون فکر میکنیم مهمه تو دنیا نیست.. نه اینکه اصلا نباشه ها ولی خلاف تصورات ما که همه شهروندان زمین ایران و فرهنگش را میشناسن و ..... نیست خب.
آره بادی بود امروز... داره سرد میشه. برو کفش برف بخر, اگر لازم داری.. لباس گرم های ایران اینجا به درد نمیخوره... کفش مخصوص برف خوب گرمت میکنه... کاپشن هم سعی کن پر بخری و ضد باد و ضد اب... ضد باد خیلی مهمه.
چکمه دوتا دارم از ایران ولی آره قطعا به درد برف نمیخوره. راست میگی یکی از دوستامم که آلمانه خیلی روی این چکمه هایی که داخلش پشمیه تاکید میکرد. حتما در اولین فرصت میخرم کاپشن ضد باد نشنیدم تا حالا. چجوریه؟
میفهمم منم اوایل برام عجیب بود. ولی بعد دیدم حق دارن خب منم خیلی از کشورها و شهرها و فرهنگ ها را نمیشناسم. .. رو این مسائل حساس نباش. اره لباس زمستونه جنس خوب بخر گرم شی.... هوای المان یهو تغییر میکنه... مثلا امروز ده درجه بالای صفره فردا یهو میشه 12 درجه زیر صفر.. خیلی جذابه
پانیذ رسیدن بخیر ببین از این مدل حرفها زیاد خواهی شنید، توی فکر دفاع از اسم و اعتبار ایران نباشی ها! هر وقت حوصله داشتی و طرف هم حال داشت توضیح بده من تابلو ترین مورد مشابه که برام پیش اومد همین ٣-٢ سال پیش بود که وقتی با اتومبیل خودم رفتم سرکار، همکارم خیلی هیجانزده شد و پرسید وای مگه تو گواهینامه داری؟ مگه توی ایران خانمها رانندگی میکنن؟ یا اینکه اینجا اقدام کردی؟! خب این دیگه خیلی زور داشت، قیافه ام رو ناراحت تر از اونیکه واقعا بودم نشون دادم و گفتم تهران حداقل از اشتوتگارت به مراتب مدرن تره! شاید با مونیخ قابل مقایسه باشه، از خیلی جهات تفاوت فقط توی حجابه! و من ٢٠ ساله رانندگی میکنم!!!! فردای اون روز اومد معذرت خواهی کرد و گفت من تقصیر ندارم! ما همونقدر اطلاعات داریم که از رسانه ها میگیریم! حالا جالبه که همینجا یه همکار دیگه دارم آلمانی و هم سن و سال خودم که حتی گواهینامه دوچرخه هم نداره!😈 البته به شخصه خیلی به ندرت از اینجور چیزها به گوشم خورده
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.